Ida

Tjena! Nu är jag som en helt ny person! hehe, eller nej kanske inte men mitt hår är iallafall nytt och fräscht!
Slingat, snelugg, och ja det blev bra helt enkelt! Och jag blev nöjd. Bild kommer imorgon, ifall ni vill ha någon?

Ska alldeles strax ta att tvätta bort mitt smink, kanske skriva lite på vård inlämningsuppgiften vi har till någongång, haha! Känns bäst att göra det nu så man blir klar. Har dock några lektioner i skolan till också men kan lika gärna göra lite hemma :)

Aja vi ses, pusshej!

Just ja, I HELGEN ÄR DET GRANNY GOES STREET! WIE!


Frida





Frida




|linne|bustier|lackleggins|örhänge|klocka

Ida

Tänkte bara slänga in ett sista inlägg för idag i pausen på Robinson!
Är så sjukt jäkla trött så får se hur länge jag orkar vara uppe ikväll.

Men börjar halv 9 i morgon också, slutar sent och ska iväg och klippa mig vid 18.00 så jag hör nog inte av mig så mycket i morgon, isåfall på kvällen med bild på mitt nya hår kanske? Överraskning! (ärligt vet jag inte själv hur jag ska ha det,hehe) Men lär nog bli där några timmar eftersom jag ska både klippa, färga och slinga.
Får se om jag hinner lägga in nåt inlägg innan jag ska lägga mig i morgon, aja vi får se!

Nu ska jag skynda mig ner till Robinson, Puss!

Frida


Är äntligen hemma efter en lång dag i skolan! Har varit i Rättvik i kanake 10timmar, när jag slutade vid halv 4 så gick några från klassen ner och test körde "kyrkbåt". Eftersom det är en tävling i skolan på torsdag så då övade vi lite! Det var iallafall riktigt skoj men fick några blåsor på handen men det är kanake något man får leva med!

Just nu sitter jag vid datorn och lyssnar på lite musik! Sen vid kl 8 blir det "Robinson" på tv'n! Så det blir nog en trevlig kväll här hemma! Ska ner och duscha nån gång också så hör nog inte av mig nåt mer idag!
Men ha en fortsatt bra tisdags kväll!♥


Fick bli en söt bild på mig och Ida sen CCW-10!

Ida

Tjenatjena! Hemma efter en otroligt lång och tråkig dag!
Eller ja, har typ bara haft lektioner som har varit längre än 1 timme, jobbigt? Jaa!
Knappt haft några raster, och åt lunch jätte sent.
Började 08.30 och slutade 15.50 typ. Nej usch, tror det är ungefär lika i morgon också.

Aja iallafall, har haft första riktiga Vård & Omsorgs lektionen idag, det verkar faktiskt bli super det här! Och jag gillar klassen mer och mer för varje dag, alla verkar vara härliga personer! Det är klart att man inte lär känna alla på en gång men det går väl framåt iallafall, tror jag.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen tror jag, sen välja kläder till imorn, och sen kanske kika på något avsnitt oth.


I'm never gonna be happy without you. NEVER.

Frida




|shorta/blus|bustier|chinos|klocka|

Ida

Den här Måndagen var faktiskt en bra måndag! Har mått någorlunda bra idag och klassen blir bara bättre och bättre! Dom här 3 åren blir nog bra. För det är detta jag vill bli, det här jag vill jobba med. Kan det bli annat än bra då? (Medans alla andra säger att dom hatar måndagar och så så kan jag säga att jag älskade den här Måndagen!)

På tal om skolan så hade vi vår första idrottslektion idag, och den var inte så hemskt som jag trodde den skulle vara, dock kommer jag nog ha träningsvärk i morgon men inte skadar väl det!
Nu tänkte jag faktiskt gå och ta bort mitt smink, borsta tänderna och sen krypa ner i sängen, för huvudvärken har börjat komma igen nu varje dag. Jaja.

Vi hörs Puss!

Frida




|lackleggins|randig t-shirt|smycken|

Ida

Har lite tid att blogga nu, men som vanligt orkar jag inte starta min dator på morgonen så sitter vid mamma och pappas. Idag är jag inte det minsta glad för att skolan har börjat, även om jag inte ska klaga nu, men mår inte så super bra. Tror jag håller på att bli sjuk eller något. Pallrar mig iväg till skolan ändå för nu är det sista man vill göra att vara hemma från skolan, man missar så himla mycket!

Åker hem direkt efter skolan idag iallafall, vet inte direkt när jag slutar men runt halv 4 kanske? Känner att jag måste vara hemma och vila så jag orkar med resten av veckan, usch :(
Idrott 3 gånger per vecka har vi också, och idag är en av dom dagarna. jag hatar idrott!

Nu ska jag dra mig, bussen går 20 över, va gör jag uppe nu? Får se vad jag hittar på.

Hejdå!

Ida

Jäklar va skönt det var att komma igång med någonting igen!

Dansen började idag, fyfan va roligt det var, jobbigt också såklart men det är så det ska va! Vart lite piggare och lite gladare, och nu längtar jag till nästa vecka, dansen verkar bli rolig! Nu ska jag packa idrottskläder, fast jag vet inte om vi ska ha med oss men tar med mig ifall. Sen ska jag väl krypa ner i sängen.

Har legat i sängen hela eftermiddagen typ och kollat på one tree hill så jag har inte gjort så mycket. Det är sjukt varmt i mitt rum, för er som ville veta. så jag kommer inte kunna sova så himla bra. aja hejdå!


Frida

Hej! Just nu sitter jag vid dansatudion och väntar på dansen som ska börjar om 30min. Ska bli så skönt att börja dansa igen! Var ju ett bra tag sen jag dansade. Så nu sitter jag här med Ida i en soffa och fipplar på telefonerna :) men hör av mig mer ikväll! Puss

Ida

8 favoriter:
Färg: Gul
Mat: Grillat eller nåt :)
Film: hm, oj?! säger serie istället, haha! Gossip Girl och One tree hill!
Sport: Dans
Årstid: Sommar.
Veckodag: Fredag.
Glassmak: typ, citron är nya favoriten!
Tid på dygnet: dagen, på kvällen tänker man för mycket.

6 för tillfället:
Humör: inte det bästa.
Smak: ingen
Kläder: trosor och t-shirt. 
Nagellack: nåt nästan genomskinligt, lite ljusljus rosa.
Tid: 00.02
Omgivning: Alla mina kläder som ligger på golvet.. hm :/

6 första:

Bästa vän: Maja S  
Husdjur: Katt
Piercing: gills öronen?
Förälskelske: oj, jag vet inte.
Bil: har inte fått bil än!
Kyss: De ni :) 

6 senaste:
Cigarett
: -
Mat: makaroner och bacon.
Dryck: cola
Biltur: hem från kalas.
Kyss: R
TV-program: postkodsmiljonären, haha

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
 nope
Brutit mot lagen: om jag har!!
Blivit arresterad:
Badat naken: de vet jag inte
Varit med på TV: haha, vet inte? gills fötterna bara?
Kysst någon du inte känner: nje

4 nej tack:
Kläder:
jag vet faktiskt inte!
Mat: köttbullar, blääää!!
Musik: opera? haha 
Dryck: kommer inte på, men dr pepper kanske. usch


4 saker:
Du gjorde igår kväll:
 va med frida sen typ sov. hehe 
Du kan höra just nu: music
Du inte kan leva utan: min familj, mina vänner, familjen och våra djur. 
Du gör när du har tråkigt: ligger i sängen och dör eller går runt hemma och klagar på att jag har tråkigt.

3 personer:
Du kan berätta allt för:
 Ingen, ärligt talat. 
Du tycker om: Min familj och vänner 
Du hatar: falska vänner, idioter och lögnaktiga personer.

2 val:
Kaffe eller te: te♥
Vår eller höst: vår

1 önskan: Att få tillbaka allt precis som det var dom sista veckorna i 9an. allt var så himla perfekt. sen förstördes allt på en gång. så de vill jag ha tillbaka. slutet av 9an. Cabaré, Bal, skolavslutningen och dom där veckorna när vi bara umgicks i skolan. :(

Frida

Halloj! Just nu sitter jag vid lugnet, har vart är och kikat på hockey med ida. Men ida drog hem för en stund sen så här sitter jag här själv! Ska nämligen träffa R strax när han blir klar! Sen tar jag nog en buss hem sen när han måste åka :) ikväll ska jag nog antagligen vara hemma och ta det lugnt med nån film hade jag tänkt! Så det blir mysigt. Men ska väl träffa R nu så vi hörs senare :) hihi, puss!

Frida


Bob Sinclair - New New New (Avicii Remix)




Ni får även en bild på snyggingen!

Frida



Min nya klass. Jag har verkligen kommit i en helt underbar klass! Alla har kontakt med alla och jag tror alla trivs lika bra som jag. För vi är/kommer vara en klass som håller ihop! Och kan fatta att jag var så osäker på det här runt första dagen men nu stor trivs jag! Mår så otroligt bra nu, NPNA-11

Skin shorts. Finns det något snyggare eller? Ett plagg som passar med nästan allting och ett plagg som man kan ha på sig när som helt! Helt klart det snyggaste i höst!


Ny musik på spotify listan. Älskar verkligen att hitta ny musik, sån som man fasnar vid direkt! Hitta en hel del igår som man inte kan slita sig ifrån! Underbart!


Tunga väskor. Finns det något drygare än att släpar runt på en väska som väger hur mycket som helst? Speciellt nu när man har en massa skolböcker som ska fram och tillbaka. Plus så har jag problem med mina axlar så det blir inte speciellt bättre när man har en tung väska hängandes över. Så en stor tumme ner för det!

Höst vädret. Usch nu känner man verkligen att det börjar bli höst väder. Kallt när man står och väntar på bussen, regn och bladen på träden börjar falla av! Faktikst ganska sorligt att tänka att vintern är här snart!  Nu är det bara att längta efter den varma sommaren igen då! Menvisst kan hösten vara mysig också!


Frida





Ida

Ungefär en vecka sen jag hörde av mig sist. Men somsagt behövde jag tid härifrån och kunna fokusera på mig själv lite! Men man får ju aldrig vara ifred ändå. Någonstans.

Har iallafall börjat skolan nu! Dom första dagarna var lite upp och ner och det var meningen att den enda jag känner i min klass skulle hoppa av, men nu bestämde hon sig för att fortsätta lite till, så håller tummarna för att hon stannar. Tror det här blir bra och även om kristine kanske inte är världens roligaste skola så kommer det nog funka ändå. (iallafall inte när man har typ 1 timmes rast och det inte finns något att göra) då drar man ner på stan eller nåt, tur att det är så nära!

En klass med ungefär 30 tjejer. Bara tjejer.
Kan nog bli lite jobbigt men man kan nog få en hel del nya bra vänner också hoppas jag! Men nu är det helg och det är så sjukt skönt att jag får sova hur länge jag vill i morgon! :D (GLAD!).  Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer och sker. Men det visar sig, skulle vara skönt att bara vara hemma också faktiskt. Men vi får helt enkelt se.

Hör väl kanske av mig. Men blir oftast så att när vi slutar skolan så drar man ner på stan, hänger där ett tag sen är klockan typ redan 6-7 så kommer man hem och hinner inte göra så mycket annat! Känns bra att man har ett liv iallafall, och att det känns som man lever lite.

Rolig som jag är sitter jag på mami's och dadi's dator så har inga bilder. sorry!
Puss.

Frida / mobilbloggning

Sämsta bloggningen ever! Men har tyvärr Inge Internet på daton, vet inte alls vad som har hänt! Så vi får hoppas det blir fixat snart så jag kan göra lite roliga inlägg med bilder osv. När jag mobilbloggar så blir inläggen inte så roliga och man kan inte göra stycken eller nåt så allt blir bara kladd! Men så ni vet så kan jag inte riktigt blogga varken i skolan eller när jag kommer hem som ni vet! Men nu vet ni det iallafall, så är kg tillbaka bär allt är fixat! Man kan självklart göra några inlägg från mobilen! Puss på er!

Ida

På dålig humör. Sur. Arg och jävligt besviken!

Frida får hålla i bloggningen för nu så kan jag lova att det tar ett tag innan jag kommer tillbaka igen.
Hon får sköta de själv


Ida

Vet att bloggen suger nu. Haha. Men jag fick som sagt lov att ta ett break från den. För personliga skäl. Har inte hänt speciellt mycket den sista veckan på lovet heller så jag har inte precis haft så mycket att blogga om. Då sket jag i det istället. Har inte speciellt mycket nu heller men kan dra lite snabbt vad som hänt. Så får ni se att det inte va så kul!

I Torsdags åkte vi (Jag, Mamma & Pappa) till Uppsala. Pappa skulle till sjukhuset på koll. Jag och mamma följde med, bara för att jag inte hade så mycket annat för mig! Vi satt väl på sjukhuset jätte länge, jag och mamma fikade medans pappa var på koll. Sen gick vi ner till centrum typ och käka lite mat! Åkte sedan hem och svängde förbi en liten stund vid Mormors sommarstuga. Där fick vi fika och åkte sen hemmåt. En helt okej dag.

Igår så gjorde jag inte heller så mycket. Var till Falun en sväng. Skulle hämta Rosa (katt) som blivit steriliserad så nu är hon rakad och fin på magen! hihi. Gjorde inte mycket annat på dagen, träffade efterlängtade Frida på kvällen och vi hade det trevligt och satt och skrattade åt våra filmer som vi gjorde för typ ett år sen om inte mer. Haha!

Idag så följer jag med Mamma, och kanske Bror till Hjortnäs där mammas moster har sommarstuga. Hon bor egentligen i Gbg. Så det är inte så ofta man träffar henne. Sen vet jag inte vad som händer resten av dagen.

Nu ska jag iallafall städa mitt rum, ser ut som ett helvete. Igen..
Sen ska jag väl fixa mig och sen åker vi.

Ha en bra dag!


Ida


Har redan skrivit lite om det. Men jag SKA bli ambulanssjukvårdare!
Jag ska gå Omvårdnadslinjen. Ska välja inriktning akutsjuvård.
Sen måste man väl antagligen plugga vidare senare, och det ska jag göra.
För jag måste bli det här! Det är min dröm och det är det enda jag tänker kämpa för nu när skolan börjar.
Se dom där blåa blinkande lysena och sirenerna som går på när dom glider fram genom hela stan. På rätt väg till att kanske rädda livet på någon. När jag ser en ambulans blir jag helt till mig, haha töntigt jag vet. Men jag längtar så himla mycket efter att en dag få sitta där själv! Och kunde jag, så skulle jag helt klart hoppa över skolan och börja jobba nu på en gång! Det verkar så roligt. Jag kommer faktiskt hjälpa dom och kanske t.om förändra deras liv.
Åh jag längtar!! ♥

Ida


Äsch vet inte vad det där blev. Bara testa lite.

Ida

Anonym om Ida:
Vad heter din egna blogg?

Svar: anonym. förvånad? nej! jag tänker inte skriva ut min egen blogg här för jag skriver väldigt väldigt personliga saker där. som kommer direkt från hjärtat. som jag publicerar även om det inte är bra. jag måste bara skriva av mig och då gör jag det där. För det är inte så många som läser.
Så hör du av dig till mig med ditt namn och så, så kanske jag kan bestämma mig om jag vill att du ska veta allt som händer i mitt liv eller inte.

det är upp till dig!

Frida


                                                                             
Dj NIbc feat Awa - Hold On (Don & Palm radio edit)




Ida

Inlägg från min egen blogg. 20 maj 2010.

"jag har en bror som ni kanske förstått, han är 12 år.
Och det är 3 år emellan oss, jag har inte kommit så bra överens med honom,
i nästan 'hela mitt liv' alltså till nu då inte precis hela mitt liv men ni fattar.
Vissa dagar har jag bara önskat att han inte existerat, att han inte fanns, att jag var enda barnet.
Men sen nästa dag så tänker jag att det är så sjukt skönt att ha en bror, att ha ett syskon.
Man vet att man har en person hemma som man kan lita på, även fast man inte pratar om så allvarliga saker kanske.
Men min bror skulle nog aldrig gå och berätta ut saker till alla som jag har sagt till honom.
Han är en bra bror, och jag ville bara säga att jag älskar han.
Han är min bror, och jag kan inte hata honom.
jag kan inte bara spela kall och inte tycka synd om honom när något hemskt händer.
Jag kan inte hålla tårarna inne när han gråter.
Jag kan inte gå till mamma eller pappa eller någon annan person så fort något hänt eller något du sagt.
Alla håller väl hemligheter för sina föräldrar?
det kan ju inte finnas någon som berättar precis allt som händer i sitt liv för sina föräldrar?
Ibland kommer vi så jävla bra överens, och då mår jag som bäst.

Jag älskar dig bror.
Och du betyder mycket för mig.
Jag finns för dig och stöttar dig, vad som än händer.
Alltid min egna bror
."

Ida



|Avatar|Hachiko|Trust|

Filmer värda att se.


Frida

Jag är så nervööööös!! Usch! Börjar skolan imån om ni inte visste det! Ska bli så spännande och ont i magen har jag också! Får verkligen hoppas att jag hamnar i en toppen bra klass, det visar sig imån.

Nu är jag iallafall ny duschad och fräcsh och det blir en tidig kväll för mig (om jag kan somna vill säga!) Idag har jag varit till Rättvik till skolan alltså och fixat lite saker som ett skåp till mig.
Men nu ska jag gå och fixa mitt hår så vi hörs imån! Puss


Ida



Ja nu är ju inte allt det här saker kanske men spela roll!

1. Min farmor allra mest. Sen Farfar & Morfar. + djur som dött, som Nisse, Viktor, Emil.
Jag hann inte lära känna min farmor, hon dog när jag kanske var 6. Jag kommer ihåg den dagen som om det var igår. Jag grät som jag aldrig gjort förut. Saknar henne så. 18 december 2001♥ Jag hoppas du har det bra där du är och jag hoppas du väntar på oss.
Farfar och Morfar hann jag aldrig träffa. Morfar tror jag dog när mamma var ung, och Farfar samma där. Så jag förstår att dom inte kommer ihåg så mycket av dom heller. Så därför saknar jag inte dom lika mycket som min Farmor. Eftersom att dom aldrig har funnits i mitt liv eller jag aldrig har träffat dom. Men hoppas på att träffa dom på andra sidan.
Nisse och Viktor har jag berättat om. Och Emil var mormors katt som dog för några år sedan!


2. Mitt liv. Mina vänner. Alla gamla vänner som man alltid hade så kul med.
Jag saknar 7an. Mest av allt tror jag. Och så vill jag ha tillbaka tiden då jag och Frida fortfarande höll på att lära känna varandra. Finns inte så mycket mer att säga.

3. Balen och Skolavslutningen!
Helt jävla sjukt att 9an är över. Jag saknar min klass. Jag saknar Balen och Avslutningen.
Bara få uppleva det där EN gång till. För att ta vara på ögonblicket när vi gick upp för gången påväg till balen, alla kollade på en, tyckte att man var fin. Och det där ögonblicket när vi gick ut från kyrkan, alla nior. Veta att det var sista gången vi hade en avslutning med 9A. En avslutning på bjursåsskolan. Helt sjukt ju!
Usch det saknar jag. Och det kommer jag aldrig mer på uppleva.
Förövrigt så var skolavslutningskvällen den bästa någonsin!

Ida



Har redan skrivit lite om det. Men jag SKA bli ambulanssjukvårdare!
Jag ska gå Omvårdnadslinjen. Ska välja inriktning akutsjuvård.
Sen måste man väl antagligen plugga vidare senare, och det ska jag göra.
För jag måste bli det här! Det är min dröm och det är det enda jag tänker kämpa för nu när skolan börjar.
Se dom där blåa blinkande lysena och sirenerna som går på när dom glider fram genom hela stan. På rätt väg till att kanske rädda livet på någon. När jag ser en ambulans blir jag helt till mig, haha töntigt jag vet. Men jag längtar så himla mycket efter att en dag få sitta där själv! Och kunde jag, så skulle jag helt klart hoppa över skolan och börja jobba nu på en gång! Det verkar så roligt. Jag kommer faktiskt hjälpa dom och kanske t.om förändra deras liv.
Åh jag längtar!! ♥

Frida

10 favoriter:
Färg: Vitt 
Mat: Hm? Grillat får det bli
Band: Deadmau5, Avicii, Adrian lux osv.
Film: Dear john!
Bok: Vet icke!
Sport: Dans
Årstid: Sommar!
Veckodag: Fredag!
Glassmak: Citronsorbe, mumma!
Tid på dygnet: Vet inte. Inte före 12 iallafall.

9 för tillfället:
Humör: Ok.
Smak: Ingen 
Kläder: Hehe. har fortfarande pyjamas på mig 
Bakgrund: Eh? va?
Nagellack: Nåt rosa som jag pillrat bort. 
Tid: 20.13
Omgivning: Mor och Far

8 första:

Bästa vän: Emma H, säger vi där då. 
Skype namn: Fridanordness 
Husdjur: Hund
Piercing: Naveln
Förälskelske: V säger vi där.
Musik: Vet icke
Bil: Har inte fåt min första bil än.
Kyss: Hihi de ni.  

7 senaste:
Cigarett
: - 
Mat: Tacopaj
Dryck: Saft
Biltur: Kommer fan inte ihåg!
Kyss: Saga eller hm? F kanake, kommer inte ihåg.
Spelad låt: Deadmau5 - Reise your weapon
TV-program: Kom inte ihåg.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
 Haha nej 
Brutit mot lagen: oh shit yes!
Blivit arresterad: Nope 
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Japp
Kysst någon du inte känner: Aah 

5 nej tack:
Kläder:
Jeans, uuuusch!
Mat: Potatisbullar, eeuw!
Musik: Dansband 
Dryck: Dr Pepper!
Personlighetsdrag: Idioter! 

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
Inte ett skit 
Du kan höra just nu: Musik,
Du inte kan leva utan: Musik, mina vänner och min familj. 
Du gör när du har tråkigt: Har ännu tråkigare, nejdå! Gör väl nåt kul(om det finns)

3 personer:
Du kan berätta allt för:
 Ida. 
Du tycker om: Mina vänner 
Du hatar: Falska vänner

2 val:
Kaffe eller te: Inget, euw!
 
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Att allt blev som för ett halv år sen! Och att jag vill att Deadmau5 kommer till P&L igen, vilket röjj!♥

Tumblr_lpz8yirxfp1qkd5t5o1_400_large

Frida


|Skinnbykor - Veramoda 1.599:-|
|Skjorta - Vera Moda 279,95:-|
|Kängor - Din sko 799:-|
|Örhängen - Gina Tricot 79:-|

Ida


Vet att bloggen suger. Men jag behöver en paus. Hör av mig när jag är redo.
Behöver hitta mig själv igen och det kan jag inte göra här.

Update. Gör några tidsintällda inlägg. 15 dagar alltså.

Frida

I hope you can live the fucking life without me.
(förlåt att bloggen har förvandlas till ett helvete, ska försöka göra nåt kul här)

Ida



Idag fyller min Bästa Hund hela 6 år! Min bästa vän.
Det kanske låter konstigt, men det är stor skillnad mellan Frida och Molly, det hoppas jag ni fattar också! Haha.
Grejen är den att Molly bara lyssnar. Hon märker när jag mår dåligt och då kommer hon till mig.
Det låter förmodligen jätte konstigt att en hund märker det. Men hon tröstar mig genom att bara finnas till i mitt liv. För hon är den bästa som finns och jag älskar henne mest av allt på hela jorden!

Grattis min älskade bästa hund. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag kommer aldrig glömma dig!
Din dag idag och då ska du firas! ♥








Jag älskar dig♥


Ida

♦ 15 dagar


Haha oj, vart ska man börja?
När jag föddes så tror jag inte vi hade några djur, det kommer ju inte jag ihåg. hehe. Men efter några år så tror jag att vi skaffade oss 2 katter, inte samtidigt men ja typ. Viktor och Nisse.

Jag har alltså levt med båda två hela mitt liv ungefär.

Nisse dog för 3 år sen, kan inte fatta att det var så längesen, saknar honom fortfarande.
26/11 -08. ♥

Viktor kämpade på ett tag till men vi kunde inte ha han kvar längre.
Han var gammal och orkade inte kämpa och han led bara. Vi fick lov att åka till djursjukhuset och söva ner honom, då sov han gott. Jag minns den dagen som det var igår. Fick ledigt från skolan för att följa med och säga hejdå. Men åkte tillbaka dit sen för att få annat att tänka på.
4/5 -11 ♥

Sen har vi våran gos-Klara. Vi köpte henne av en (min och mammas frisör) frisör i Sågmyra. Viktor levde fortfarande då men inte Nisse.
Så hon har vi väl haft kanske två år eller något? Jag är inte säker.

Klaris ♥
För ett år sen, lite mer. Så vart hon gravid, eller vad man nu säger att katter blir. Så den 28 maj 2010 föddes 3 stycken helsvarta kattungar.

Nu ser man inte vem som är vem men skit samma.
Theo. Bamse & Rosa ♥

Dock fick vi ju lov att sälja dom, vi la ut annons, tror jag? Och Theo fick vi såld, men det var så jäkla hemskt att lämna bort honom när vi haft han sen han föddes, så vi bestämde oss för att behålla dom andra två.

Bamse♥

Bara för att Rosa var lite sen i utvecklingen och hade ett öga helt öppet och ett halvt, hihi så söt så!

Sen för att inte glömma våran alldeles egen älskade hund Molly♥

Vi köpte henne när hon var 8 veckor. Hos en jobbar kompis till Mamma. Så från Oktober 2005 var denna underbara hund bara vår egen! Och vi hoppas att hon stannar hos oss i många många år till!

Ida

Så jävla trött på att vi hela tiden ska jämföra oss med varandra.
Så less på att se andra tjejer se ner på sig själva för att dom inte är lika snygg som du.
För att du trivs med dig själv. Men inte dom.
Alla är speciella. Dom som inte är det dom är bara som alla andra.
Istället för att jämföra oss med varandra kanske vi ska tänka på att alla inte har samma bakrund.
Inte samma föräldrar. Inte samma vänner. Inte samma utseénde.
Men vi är alla lika söta. Fina. Och vackra.
Alla är speciella. Alla har något speciellt.
Så om du inte klarar av att vara likadan som alla andra.
Kanske du ska fundera på att lära dig handskas med världen vi lever i.
För ingen kommer någonsin må bra utav att du är finare än någon annan.

Du är fin som du är. Du är speciell.
Bara var dig själv så ordnar det sig.
Ingen ska någonsin få tycka att hon är snyggare än dig.
Du är vackrare än hon.


Jag kanske inte är den snyggaste, finaste eller vackraste osminkad.
Men när jag är det så är jag iallafall mig själv.
Det är den jag vill att du ska se.
Inte den där jävla sminkdockan som bara ska finnas för att visa hur fin hon är.
Jag är vacker som jag är. Det kan ingen annan ändra på.
Du är vacker som du är. Det spelar ingen roll vad andra säger.
Lär dig handskas med dig själv och tycka om dig själv.

Frida




Frida


Mikaela :-) om Frida:
Vart har du köpt shortsten nu igen? jag är galet kär i dom! :D hihi ♥
Svar:
Tyvärr så är det min systers shorts så hon har köpt dom av en kompis till henne och hennes mamma äger hen skinn affär så dom kommer därifrån! Men jag såg även att man kan köpa dom i Stockholm på flera olika butiker där! Så kika i Stockholm eller så kan man nog beställa hem dom! hihi naw, puss på dig :)♥

Anonym om Ida:
Vilken linje ska ni två gå!?
Svar:
Jag och Ida ska gå två olika skolor ca 4-5mil ifrån varandra, Ida ska gå i Falun på Kristinegymnasiet på "Vård och Omsorg" programmet, och jag ska gå i Rättvik på Stiernhööksgymnasiet på linjen "Naturbruksprogramet naturvetenskap med inriktning djurvård"

Ida

♦15 dagar


Jag antar väl att det menas vad jag vill göra i framtiden å så?

Har faktiskt inte så mycket drömmar som jag vill att framtiden ska vara eller hur man nu ska säga.
Det enda jag typ vet är att jag vill inte leva såhär som jag gör nu i framtiden. Dvs. Vara rädd för att säga vad jag tycker och tänker, vara rädd för att ingen ska tycka om mig. Ja ni vet, såna grejer. Också att jag ska ha en underbar pojkvän eller man, barn (tror jag haha) och ett vackert hus i någon stad där jag trivs bra.
Jag ska ju självklart inte uppfylla mina drömmar än på ett tag. Efter jag har gått ut skolan och så, och fixat jobb så flyttar jag hemifrån, jag läntar redan! Ska ha många djur, typ katter, hundar och en chinchilla! Men sen när jag kanske hittat den rätta, om jag nu gör det. Så då får det bli som det blir. Jag kan ju inte veta det nu.

Men det starkaste jag tror på just nu som jag bara måste uppfylla är att jag ska bli Ambulanssjukvårdare. Jag måste bli det. Det är nog min största dröm. Har varit inne på det ett tag. Varje gång jag ser en ambulans säger jag alltid "Kolla, där i sitter jag om några år." Visst det kanske tar lång tid att komma dit. Men jag tänker kämpa för det och jag ska helt klart jobba med det!
Det är det enda jag tror på just nu. Att jag ska nå dit!

Ida

När allt var så jävla lätt. Precis som en dans på rosor.











Ida

Anonym om Ida:

Varför kan inte du höra av dig.? Utan alla ska höra av sig till dig. Svara på det!!

Svar: Okej anonym. Jag ska väl svara på det även fast jag alldeles nyss har skrivit det.
Men först så vill jag veta att du fattar att jag inte tänker svara på anonyma kommentarer hela tiden.
Våga stå för vad du tycker och tänker så kanske jag kan förklara till dig istället för att tråka ut alla på bloggen eftersom jag måste svara såhär nu. Löjligt fortfarande.

Jag kan höra av mig. Men jag vill inte. Inte just nu.
Jag mår skit. Rent ut sagt. Jag tänker inte gå in på varför. För det har inte du med att göra.
Men just nu så är det enda jag behöver, mina vänner. Därför vill jag att dom hör av sig till mig.
Frågar hur jag mår. Bryr sig. Nu känner jag att ingen gör det. Jag bryr mig inte vad du tycker om att jag kan höra av mig också för jag orkar inte. Jag behöver mina vänner mer än någonsin nu. Men om du inte fattar det så kanske du inte ska störa mig eller våran blogg heller. Jag hör av mig när jag känner att jag klarar av det. Men det är inte nu och det är inte än på ett tag. Nu känns det som jag får klara av det här ensam och det har jag gjort såhär långt så jag kan nog klara det på egen hand. Tack för att du tog dig tiden att gå in på våran blogg, skriva en idiotisk kommentar och skicka iväg den. Puss på dig.


Sista inlägget för idag.

Ida

♦ 15 Dagar


1. Jag är mörkrädd. Så jävla mörkrädd! Haha, är jag ute och går själv på kvällen/natten så typ småspringer jag. Får för mig att någon följer efter mig så därför går jag och kollar bakom mig typ 100 gånger i minuten.
Och lika efter jag typ kollat på en läskig film, så skrämmer jag alltid upp mig själv och vågar knappt somna med lampan släkt, och vågar inte kolla ut genom fönstret när jag ska ner med persiennerna.. Haha!!

2. Jag blir nog väldigt lätt kär. Eller iallafall så har jag väldigt lätt för att få känslor för någon. Vilket vissa önskar att dom hade så. Men om jag skulle få välja en sak som ska bort från mitt liv så är det de. För jag klarar inte av att bli sårad gång på gång. Visst, det är så jävla härligt att vara nykär å så. Men när det sedan går i krasch så då är det inte rika roligt längre. Kan väl ta samma sak i den här eftersom det liksom hör ihop. Har dock väldigt väldigt svårt att komma över någon. Håller på just nu och det känner som det här kommer ta hur lång tid som helst. Han försvinner aldrig.

3. Jag har typ inga vänner. Eller alla säger att jag har många vänner och många som bryr sig om mig. Men vart är dom då? Jag känner iallafall själv att jag knappt har några vänner. Snart kanske inga. För ingen verkar bry sig. Och ja jag vet att jag ska bry mig också, men nu mår jag sämst och det vet typ alla. Ändå så är det ingen som frågar. Jag skäms över det och det verkar inte heller va någon som vill vara min vän.

4. Jag saknar min f.d bästavän. Mer än man kan göra typ. Vi var så jävla tajta. Vi satt fan ihop. Men vi bråkade, hela tiden och det var väl det som fick oss att tappa kontakten. Vi har fortfarande kontakten men träffas nästan aldrig och vi är ju inte lika tajta idag som vi var för typ 2 år sen. Men hon har alltid hjälpt mig. Igenom allt. Nu också. Jag vet inte om det finns någon bättre människa än henne. Hon säger alltid saker som man blir peppad av. Och som hjälper mig när jag mår dåligt eller när jag har ett val som jag inte kan välja.
Jag saknar henne iallafall.

5. Jag har aldrig haft ett riktigt förhållande. Har inte haft ett förhållande sen typ 2-3 klass? Och det var inte ens seriöst även fast vi var tillsammans i typ 2 år eller nåt. Men killar verkar inte riktigt fastna för mig. Är väl inte söt nog. Jag saknar det där som jag ser alla söta par ha. Jag har aldrig haft det men jag saknar det. Jag vet inte ens om jag skulle passa i ett förhållande eller nåt sånt. Men jag är nyfiken. Jag vill iallafall testa. Se vad det är för något och kanske så är det något helt underbart. Det visar sig. Eller kanske inte?

Kanske öppnade mig lite för mycket nu, men jag orkar ärligt inte bry mig.

Ida

Jäklar va mycke bloggning det blev idag! Hoppas det kommer fortsätta såhär då, iallafall fram till skolan börjar sen har jag nog knappt tid. Men nu har jag och mamma precis kommit hem från mormor, gick dit och hem! Duktiga. haha. Men nu så ska vi nog mysa ner oss i soffan med täcke och kuddar (iallafall jag) för jag fryser så mycket, sätta på en film och käka lite chips och negerbollar och för att inte glömma älskade colan ♥

Hihi, tror inte jag hör av mig nå mer idag. Eller jag har haft blogglust hela dagen så det slutar nog inte än. Haha!! Aja vi får se. Puss på er!


Ida

Ett år sedan. Då var allt perfekt. Jag kunde le utan att känna att jag fejka det. Jag kunde skratta åt nästan vad som helst. Jag har inte skrattat riktigt på flera veckor, flera månader. Jag kan inte le utan att det sitter någon på min axel och säger åt mig att sluta le fast jag inte orkar mer.

Jag vill skratta och vara glad. Le och vara jag.


Do you see my smile? It was because of you.

PS. Anonyma kommentarer, väx upp och våga stå för vad du/ni tycker. Seriöst. Är bara löjligt.


Ida



"Ali (Aguilera) är en ung tjej som växer upp ute på landsbygden där
drömmen om att bli något finns hela tiden, men i en liten stad är det
inte lätt. Hon bestämmer sig för att sluta på sitt jobb, lokalbaren, och pröva
lyckan i Hollywood och Los Angeles. Sagt och gjort, väl framme i USA börjar
hon söka jobb och fastnar för klubben Burlesque, driven av Tess (Cher), och
vill givetvis upp på scenen så fort hon bara kan. Vägen till att få uppträda är
inte lätt, och Ali får börja i baren, där hon träffar Jack(Cam), och flyttar efter
en inbrott in med honom, kan det vara mer än vänskap som ligger i luften
mellan dom två, och kommer det sätta stopp för Alis planer?"

Frida


Japp ni läste rätt! blir ingen övernattning i Julias stuga, tråkigt nog! Klockan börjar närma sig mot kvällen. Men icke sa nike att jag tänker sitta hemma så åker med Fredrik, Emil och Ante till hösjö och spenderar kvällen/natten där! Sen tar vi nattbussen hem igen, hoppas det här blir lika bra som vi hade planerat innan! Men kommer inte blogga nåt ikväll iallafall! Får se om jag lägger upp något inatt!

Just nu iallafall sitte rjag här och väntar på att jag ska få ett sms av någon och säga att vi ska åka snart. Så vet inte riktigt när jag åker, men kanske hinner visa vad jag ska ha på mig kanske! Nej nog skrivet, vi hörs!


Här får ni en bild sen i vintras -11


Ida



Ångrade precis när vi kommit utanför dörren att jag tog mina chinos, va ju så jäkla varmt ute. Jag som trodde hösten hade kommit.

Ida



Almenacka 99:-

Nagellack 79:-

Shorts 49:-

Stift 19:- Stiftpennor 49:- Kulspetspennor 19:-

Ida

Hemma från Falun nu! Haft en trevlig runda på stan med mamma och mat på tzatziki, mums!
Så nu sitter jag här och är typ proppmätt, ska ta och förbereda lite inlägg för er, har några på G.
Somsagt så får jag sköta bloggningen idag och i morgon eftersom Frida har åkt bort, men det gör inte mig något för nu när vi har ändrat designen och lite sånt så blev jag lite mer taggad till att blogga.

Jag vet inte riktigt vad jag och mamma ska göra resten av dagen, men vi ska väl typ rensa våran skrubb nere, så när pappa kommer hem så tappar han hakan eller nåt för att vi har gjort det fint, hehe. Sen kanske vi går till mormor eller nåt, och kikar väl på film eller nåt liknande ikväll.

Outfit och nya köp kommer väl upp strax!

Frida

VIDEOBLOGG!

Ida


Drar till Falun en sväng med mamma, blir en dag med henne idag då Pappa och Bror är påväg till älvdalen på nå bil utställning och cruising senare ikväll. Ska leta på lite grejer som kanske kan vara bra till skolstarten och kanske något klädesplagg, måste ha nåt nytt tills första skoldagen!!
Hör av mig senare. Puss!

Ida

Jag har ingenting att säga längre. Vill inte öppna munnen. Rädd för att allt ska komma ut vid fel tillfälle och med fel personer. Jag har slutat brytt mig. Orkar inte mer. När du bryr dig kan du väl höra av dig igen.



Sitter i sängen, har precis smörjt in mig med mitt akne-grejs och ska snart stänga av datorn och krypa ner under täcket. Vart en sen kväll/natt ändå fast jag var fast besluten om att kanske börja vänja sig med att lägga sig i tid innan skolan börjar. Ska ändå upp vid halv 10 i morgon så nu måste jag sova.

Blir en mamma-dotter dag i morgon. Åker till stan med mamma och sen får vi se vad vi hittar på på kvällen. Film eller något liknande antagligen. Nu känns det inte ens roligt att ha sommarlov längre. Det händer inget och ingen hör av sig. Så vi kan gärna skippa den här veckan. Nu vill jag till skolan, träffa nya vänner som kanske hör av sig också. Dom här 3 åren ska bli bra. Nu börjar jag om.

Ida


Frida




______________________________________________________


_________________________________________________________



kenzas shorts "jofama"

Ida


Frida


Tänkte lägga upp lite nya låtar som kom in på min spotify lista igår! House musik är så grymt underbart!♥
Här kan ni även få min House/Party lista! Tyck HÄR !!

1. AVICII  - Levels


2. AVICII - Fade Into Darkness


3. Nause - Made Of


4. Adrian Lux- Can't Sleep (Marcus Schossow Presents 1985 Club Remix)


Frida


Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner i min unerbara säng! Är verkligen hur trött som helst och behöver sömn nu. Har lyssnat på skön musik i ca 1 och en halv timme nu! Kan nog lägga upp lite nu fräsch musik här på bloggen senare idag(fredag)! Men nu ska jag sova så god natt på er!

               

Ida


Ska tvätta bort sminket, och lägga mig i sängen under täcket med några oth avsnitt, ostkrokar, lite godis och saft! Bra torsdagskväll.

Frida

Hejsan alla bloggläsare! Som ni kanske har sett har vi fixat bloggen, med en ny header och lite andra grejer! Känns skönt att verkligen få helt nytt!

Men iallafall sitter jag här hemma hos Ida och käkar ostkrokar, medans hon går runt och fixar lite i sitt rum! Vi kom precis in från att åkte lite på moppen. Men nu ska vi gå och chilla P och götta oss med lite ostkrokar!


Bjussar på en bild från Idas dator, från balen gud vad jag saknar den dagen/kvällen!


•Frida



•Ida

♦15 Dagar

Min bror är född 16 Maj 1998. Han ska alltså börja 7an nu efter sommarlovet. (Jag som nyss tyckte att jag började 7an..) Iallafall. Vi kommer kanske inte alltid så bra överens men anstränger vi oss tillräckligt så kan vi funka riktigt bra tillsammans med varandra! Vilket oftast är trevligt när vi kan göra saker tillsammans.
Dock så har ju vi också dagar då vi inte kommer så bra överens, och dom är synd nog för ofta. hehe.
Kan ju vara mitt fel nu också, för att jag stör mig på precis allt alla gör just nu så då går de ut över han.
Så, han hänger väl i korsvägen med sina andra coola polers, badar (väääldigt ofta) är ute och cyklar och lite sånt där annat. Sitter väl helst inne vid tv-spelet skulle jag nog kunna säga.¨
Vet inte vad jag mer ska säga om honom men jag vet iallafall att han inte vill vara med på bild. Därför tänker jag inte lägga upp någon bild på honom för då blir det bråk. Det vill jag inte. Finns inte så mycket att säga så ni får väl stå ut med det.

•Ida



•Ida

i'd like to tell everybody but no one really cares

•Ida

♦15 Dagar


Mina djur.

Är djur det bästa som finns eller? Ja helt klart. En dag utan katterna och Molly så skulle det ju vara helt meningslöst att leva. Nu dom sista dagarna, läskigt nog. Verkar det som dom känner på sig att jag mår så jäkla skit. För imorse kom Klara och la sig hos mig, 8 på morgonen, låg kvar ända tills efter jag hade gått upp, och bara låg där. Nästan som hon visste att jag hatar att ligga där helt ensam. Molly har varit världens bästa hund idag och vart med mig nästan hela dagen, nu på kvällen så kommer Bamse in och lägger sig under min "bänk" där jag har datorn, så nu ligger han där och sover. Jag klarar mig inte utan dom. Lovar er att, skaffar ni någon gång ett djur, spelar ingen roll vilket så kommer du aldrig kunna leva utan djur igen! jag har redan bestämt hur många och vilka djur jag ska skaffa när jag flyttar hemifrån. Hur ska jag annars klara mig? ♥

Mina vänner och familj.

Även fast vännerna nu förtiden är väldigt få och vi kanske inte alltid kommer överens. Så är det lika här, jag skulle aldrig klara mig utan mina vänner. Aldrig i livet. Jag vet att jag kanske inte förtjänar några så som jag har betett mig förut. Men seriöst så skulle jag inte vilja leva om dom inte fanns här idag. Jag vet vilka som är mina vänner, vilka som bara finns för att få uppmärksamhet och få reda på mitt privat liv. Så jag tänker mig för innan jag säger något nu. Det gjorde jag aldrig förut. Men är glad för att ni finns, fast ni inte alltid förstår mig. Men det har jag väl mig själv att skylla på. Familjen är samma sak. Världens bästa familj, även om vi inte alltid förstår varandra och inte alltid kommer överens med varandra. Men det är väl så det ska vara, right?
Jag älskar er alla iallafall!

Min dator & mobil.

Är väl något av dom sämsta sakerna som jag kunde ta upp här kanske, men hehe.. Lite beroende får man väl vara? Fast dock så tänker jag mycket på dom barnen som nu har det väldigt svårt i Afrika och sånt, och då får de mig och känna mig så jäkla ego. Tänk vad mycket dom går igenom, dom har inte ens vatten, inte kläder.. Och här går vi och gnäller på att det är kallt mitt i vintern när vi har tjocka kläder på oss? Att vi är törstiga och dessutom att vi slänger bort våran mat. Vad händer med våran värld egentligen? Men aja. Nu kom jag in på något helt annat men ni hajar nog grejen.

·•Frida•·



•Frida


-Naaaaaw, sötis!♥


•Frida


 
Skjorta, 199:-

 
Linne, 150:- (linnet har mer uringat vid armarna än vad 1a bilden visar) 



Stickad tröja, 249:-


Bikini, 50:-/del


Byxor, 99:- (ska dock inte ha dom så blanka, brukar gå bort när man tvättar dom några gånger)


Ring, 89:-


Armband, 15:-


Kom just på vad fula inlägg jag gör! Haha allt är bara kladd och ser för jävligt ut! Men det får ni leva med, tyvärr!

•Ida

Börjar faktiskt kännas att skolan börjar snart. Man ligger hemma, gör ingenting, det regnar ute och man är allmänt trött på livet och sommarlovet. Typ så den här dagen har varit, har legat i sängen och kollat på GG, 3 avsnitt klar sen är det slut också, och när det är slut då vill jag gärna börja skolan. hihi.

På tal om skolan så är jag så jäkla nervös inför att komma till en helt ny skola, helt nya vänner, helt nya lärare och att behöva sitta på en buss varje dag till Falun och hem. drygt? ja.
Men jag behöver nog det här också. Kunde inte ha kommit mer lägligt, behöver börja om med allt så det blir super! Får hoppas att jag kommer i en någorlunda normal klass, med nya bra personer som mer än gärna får bli mina vänner. Hehe :)

Nu ska jag sätta på gg, krypa under täcket och käka lite popcorn.

Pusshej.

Frida / Mobilbloggning

Hej mina fina! Som jag inte sagt så har jag vart till Stockholm idag med familjen! Vi åkte kl 08.00 och det tog kanske 3 och en halv timme, så när vi kom hit gick jag och mina syster runt och shoppa lite! Men nu är vi illafall på väg hem, och har lite saker med mig hem iallafall! Vi ska stanna i Uppsala också inte vet jag varför men aja! Men vi får se när jag kommer, så vi får se när jag kan visa er mina köp! Men puss nu ska jg nog spela på min iphone jag som har en ;) mohaha!

•Ida

♦15 Dagar


Spindlar.

För de första så är jag som så många andra tjejer rädd för dom där äckliga små djuren med små kroppar och jätte jätte långa ben. Bygger nät överallt och är bara allmänt äckliga. Spindlar.
Usch, och jag har fått ännu mer äckel och blivit ännu mer rädd för dom nu när jag har varit med Frida som rent ut sagt hatar dom. Så nu har jag knappt ens mod att slå ihjäl en spindel.. hehe.
Äckligaste djuret jag vet. Varför ska dom finnas för? Nä usch.
 Lyckades hitta en bild på den äckligaste jag sett typ. blää

Att bli lämnad ensam.

Andra saken som jag är rädd för, dock är det där med spindlar mer fysiskt eller vad man ska säga och det här mer psykist. Eller hur man nu ska förklara. Och då kan jag säga att jag är mer rädd för det här än spindlar. För det här är nog de värsta som finns. Som kan hända.


Att bli lämnad ensam. Att vara helt ensam.
Jag har varit med om det en enda gång och jag vill aldrig gå igenom det igen! Aldrig.
Jag tror det var i sjuan. Alla vänner lämnade mig för en annan vän, för att vi bråkade. Jag betedde mig illa, det var jag fullt medveten om. Men jag visste inte att det skulle kosta mig alla mina vänner. Mina föräldrar brydde sig knappt. Jag kunde inte prata med dom iallafall. Det var knappt några lärare som märkte något. Även fast jag satt själv i klassrummet, gick själv i korridorerna och låste helst in mig på toaletten under hela rasten.
Det är en sak som jag aldrig vill vara med om igen. Jag är väl medveten om att det kan hända vem som helst, när som helst. Därför vågar jag inte prata med någon längre. Rädd för att den ska ta illa upp. Sedan lämna mig, och alla andra följer med.
Är nog detta jag är livrädd för nu. Bara för att jag just nu mår skit, och när jag mår som dåligast på dagen så kan jag göra vad som helst utan att jag för den stunden inte bryr mig. Men sen efter så fattar jag vad jag har gjort men då kan det vara försent.


•Ida

Har precis städat mitt rum, nu ser det någorlunda bra ut och man kan komma in i det iallafall! Dock kommer det typ se lika ut igen i slutet av veckan eller nåt.. haha! Fortfarande dammigt, och jag får väl astma eller nåt snart men de drygaste är ju å damma? haha orka, typ..

Tyckte att eftersom jag äntligen städade rummet efter flera dagar av "jag orkar inte.." så ska jag ta slutet av min b&j, lägga mig i sängen och sätta på lite GG, bara för att jag inte har kollat på det på hur länge som helst. hihi. Snart slut är det också, hur ska jag klara mig då??

Aja, kommer dag 4 senare, (blev ju lite fail nu bara för att jag ändrade så det bara vart 15 dagar, så det blir två dag 4 men de får ni stå ut med)

Bloggar nog senare, puss!

•Ida

Fyfan. Sämsta dagen på länge! Mår så jävla skit så det är helt sjukt.
Huvudvärken har kommit tillbaka och är faktiskt rädd för att den ska stanna också.. Har legat i soffan sedan 3 typ.. Kollat på film med mamma. Mått illa, och ont i hela kroppen. Så fort jag reser mig upp så blir jag yr och allt typ snurrar. Jaja. Nog med det.

Kanske lägger mig i sängen snart och se om jag somnar, brukar oftast inte kunna somna när jag mår såhär heller så vi får se hur det blir. Ingen ork att sitta här och glo för det blir bara värre, skulle vilja kolla på GG men jag orkar inte det heller. Nej usch.

Ska för den delen börja min "behandling" mot akne idag.. Köpte nå som man ska smörja in ansiktet med, rätt dyrt, ska hålla på med det i 6 veckor och få se om det blir nå bättre. Vågar inte visa mig utan smink längre eftersom hela facet är fullt av finnar. blä.

Nu ska jag sova hejdå!

•Ida



Frida / mobilbloggning

Hejsan! Just nu befinner jag mig i våran bil mot Falun med mammsen! Ska in och slösa lite penagar hade vi tänkt så det blir nog kanoners! Vet inte alls när vi kommer hem, och har inga planer tills ikväll. Men troligtvis blir det en hemma kväll, mysig värre! Men hör nog av mig när jag kommer hem och visar er vad jag köpt (om jag får med något hem vill säga) pussen på er!

•Ida



been there
. done that.

•Frida

(låten börjar vid 1:56)

                                                        Och dom är fortfarande lika bra.♥

•Frida

Som sagt jag och Ida var i Rättvik några dagar och det blev mycket bilder från kvällarna då! Så tänkte visa er vissa bilder,hah!




Här tältade killarna vi var med! Och det står nästan på varje träd att det är förbjudet att tälta! Haha

Redo för kvällens äventyr!















Haha! Jag som har storlek 37 på mina skor sen en kille med storlek 50 på sina skor?


Mer bilder kan jag inte bjuda på! Hoppas dom här duger iallafall!


•Ida

♦19 Dagar


Hundvalpar.

Först och främst, När jag flyttar hemifrån, har jobbat några år, har en lägenhet så är det första jag ska köpa en hundvalp, och inte vilken hundvalp som helst utan en Berner sennen. Världens finaste hund.
Fast så mycket som jag älskar hundar så kommer jag nog inte nöja mig med bara en hund. Kommer nog ha några fler, och kommer antagligen inte kunna bo i en lägenhet, och kanske inte ha råd till mat men vad gör man inte för att kunna få leva med det man älskar mest av allt? hihi.

Tatueringar.

Så fort jag fyller 18, så sitter det en, om inte fler tatueringar på min kropp, det är så sjukt jävla snyggt med tatueringar, om man har det så det betyder något, att det ska få en att tänka tillbaka eller fortsätta kämpa, till minne av någon eller något sånt. Så är det så jävla snyggt. Vet inte var den ska sitta eller hur den ska se ut men det visar sig, har ju några år på mig så!


Piercingar.

Och lika här, så sitter det en sån där i tungan på mig efter jag fyllt 18! Det lovar jag. Är så jäkla sugen så det är helt sjukt, får inte göra det för mina föräldrar. Ska dock ta i naveln snart, och hoppas på en industrial också snart.

(hoppade över dag 3 för jag inte visste vad jag skulle skriva, skit samma!)


•Ida

Skulle ha kommit hem i Onsdags som jag skrev. Men jag och Frida ångra oss å sov kvar en natt till!
För att umgås med typ världens bästa gäng en kväll till? ;)

Tisdagen spenderades alltså i Rättvik. På kvällen träffade vi några vänner, drog upp till några andra vänner som skulle tälta, där det var camping förbud, men det stoppade inte dom och de va bara trevligt å sitta där ute i skogen och umgås! Drog ner på Rättvik rätt sent, tror jag.. Dock så spårade väl kvällen ur lite för några av oss, vi tappade bort hela gänget så tillslut var det bara Jag, Frida och Fredrik som gick runt på Rättvik. Resten av kvällen behöver vi inte gå in på detaljer, hehe..
Sov i Fridas husbil den natten, på Onsdagen gjorde vi inte speciellt mycke, men åkte iallafall hem till Bjurs och hämtade lite nya underkläder och lite kläder. Åkte tillbaka till Rättvik och spenderade ännu en kväll där.
Kvällen spårade ur ännu mer än Tisdagen så den slutade inte så roligt.. Inte för någon av oss tror jag!
Inga detaljer där heller.

Åkte hem igår på dagen, eller iallafall jag gjorde det. Skönt att komma hem och få sova i sin egen säng!
Vet inte vad jag ska hitta på idag, men det visar sig väl!

en lite småful bild på mig bara för att inlägget inte ska bli bara text. haha

Hörs senare. Puss på er!


Frida / mobilbloggning

Tusen förlåt pussar för att jag inte hört av mig eller sagt vart jag ska! Men jag är iallafall i Rättvik, har varit här i ca 3dagar. Här i Rättvik är det ju faktiskt CCW (classic car week) som håller på i en vecka! I tisdags träffa vi på en massa vänner som vi hade skit roligt med, och igår träffa vi samma personer igen! Men nu ska jag nog gå och ta en dusch och fundera på om jag ska stanna kvar här eller åka hem! Men är så trött på husbils livet så jag vet inte, men när vi hade planer på att gå ut och äta ikväll så blev jag osäker! Aja det visar sig väl!

•Ida

Nu är jag äntligen hemma efter en nästan fullspäckad helg + lite av förra veckan!

Onsdagen bestog ju av cruising i Falun, de va väl inte världens roligaste men det va bättre än att vara hemma.
Torsdagen var jag med Frida, hennes Mamma och syster till Rättvik, solade och badade och hade det allmänt trevligt, var faktiskt där i några timmar och fick lite färg!
I Fredags så kommer jag inte ihåg va jag/vi gjorde.. haha.
Lördagen spenderades i Falun, dock förstördes hela dagen när våra planer också förstördes, kom hem och åkte å bada sen drog till Grycksbo på kvällen. Dock så vet jag inte vad som hände med mig så åkte hem rätt tidigt och spenderade kvällen på rummet med å tänka..
Gårdagen så var jag också i Falun, med mamma å bror den här gången, hitta inget förutom en hårspray, och sen åkte jag å bada med frida, som vanligt..
Idag så har jag vart i Falun, igen..Nu är allt fixat och klart så nu hoppas jag på att få slippa åka dit på ett tag, nu är det Rättvik nästa!

Drar dit i morgon vid 4 eller nåt, sover kvar i Fridas husbil och kommer hem på Onsdag någon gång. Vet inte om det blir på dagen eller mer mot eftermiddagen men det visar sig, har ingen tid att passa så skit samma :)
Ska till Rättvik någon mer dag den här veckan också, men är rätt drygt när man inte har någonstans att sova så man måste pendla mellan Bjurs å Rättvik, inte det roligaste att åka buss när det är skinande sol ute!
Får se vilka dagar mer vi åker dit.

Nu ska jag lägga mig å dö i sängen, huvudvärk som jag inte haft på ett långt tag har kommit tillbaka nu, fuck.

Ha de bra, puss!


•Frida




RSS 2.0