Ida

Nu har jag varit hemma några timmar efter ett riktigt äventyr! Har inte varit hemma på hela dagen förns typ halv 8 eller när jag nu kom hem nu på kvällen.. 

Var i skolan, hade samhällskunskapsprov, fick F. Yey. Slutade. Gick ner på stan. Mötte Emma. Åkte till Borlänge. Gick på kupolen. Träffade Emmas klasskompis + hennes kompis. Gick lite mer på Kupolen. Drog till Crossroad. Gjorde hemlisar! Åkte hem (iaf till falun). Tog en buss till bjurs. Vart fast mellan bergsgården och grycksbo i lite mer än 1 timme. Trafikolycka. Kom hem tillslut. Har ätit och kollat på Idol. Nu sitter jag här och har precis berättat om min dag! ;-) Har haft en underbart kul dag med Emma iallafall, och jag kan äntligen skratta igen, hihi!

Ska alldeles strax ta och kika lite på fb, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa min underbara bok!

Imorgon ska jag inte göra något speciellt förutom att vara med Pappa och skjutsa mamma & co till Leksand där dom ska på Ladies Night.. :( Hör väl av mig i morgon!

Frida

Nu är det städning som står på schemat!

+ snyggt mina trosor torkar!


Ida

Så jäkla trött i kroppen efter ett välbehövt träningspass! Så jäkla skönt att man känner att man verkligen har gjort något vettigt :-). Nu måste jag verkligen plugga till vårat jäkla samhällskunskaps prov som vi har imorgon, asså det kommer gå åt helvete :( kan typ hälften av frågorna.. och jag måste sova! Så ska jag hoppas på att jag har träningsverk imorgon, betyder alltså att man har tränat.

Jag vet att inläggen är jätte tråkiga, men vafan ska jag blogga om då?!
Imorgon så väntar en överraskning, jag och Emma far till Borlänge efter skolan, och vad vi ska göra där får ni se senare imorgon! Antagligen så ska jag bara ta det lugnt i morgon, tror det behövs efter allt pluggande dom här dagarna.. Nu måste jag läsa igenom samhällskunskapen några gånger, sen ska jag lägga mig i sängen med min bok och läsa lite, sen sova!

Så säger Godnatt, och hoppas ni får en bra dag imorgon, för det ska jag ha.

Ida


så grymt fin låt!! ♥

Ida

Skolan nu! Sitter i nån liten "datasal" eller vad man nu ska kalla det, med 3 till från klassen! :) Har tagit spruta för ett tag sen, det gick väl helt okej, men nu är det bara matte provet kvar, buhu.. Slutar 20 över 3 idag, ska träna med mamma också, fast det blir typ senare ikväll så jag ska väl hem och plugga innan.

Nu ska jag fortsätta med att göra det jag gjorde innan, försöker leta på fakta om ungdomsspråk som vi sen ska ha muntligt framförande. Aja, ska göra något vettigt, hejdå!


bild i repris bara för att jag inte har några bilder på skoldatorn!

Frida

... hela dagen! God kväll mina lovers! Sitter här i soffan framför tv med mamma och kikar lite på IDOL som är nu på tvn. Är så sjukt trött just nu eftersom det inte blev någon sömn i natt gick och la oss runt 2, halv 2 så har bara sovit i ca 5 och en halv timme inatt!, men men finns inget att göra än att skylla mig själv!
Hade iallafall en super trevlig kväll/natt igår i Rättvik. Sov hos min klass kompis Frida som bor i en korridor på skolan. Där bor även dom andra från klassen, så träffa även My och Ida så vi myste med glass och skratt!
Så då vakna jag upp idag då på golvet hos Frida, haha! Men vi fixa oss sen drog vi upp till skolan och hade matte på morgonen, och helt ärligt jag gillar faktikst att räkna % på matten! Aja shit the same har haft skolfoto idag också och jäklar vad jag hatar sånt! usch usch!
Nu vet jag inte alls vad mer jag ska skriva om, blir bara tråkiga texter av mig, hehe!
hör av mig senare, XOXO



förlåt. har blivit nå hel knäppt så det går inte att göra stycken!! usch va jobbigt det är! men ska försöka kolla upp varför det har blivit såhär!

Ida


Nu ska jag unna min en god macka och lite te framför Idol! Det är jag värd :) sen börjar plugget igen och sen sova. Hejdå!

Ida

Sitter här med min stora plugg-hög idag igen! Har precis gjort klart Medicinen, men det var bara frågorna, sen har vi prov på det på Måndag, men jippi!! Håller nu på med matten, har prov i morgon, hejhej F! (IG) Asså matte är seriöst det svåraste jag vet, jag tycker det är skit svårt och fattar typ ingenting. Så ska väl sitta med det här till idol börjar och sen efter också. usch!

Bara så ni vet vad jag har för mig liksom, jag har läxor för typ 5 veckor framåt känns det som, ändå är det typ bara till den här veckan och till måndag. Hade tänkt svara på frågestunden idag, men just nu så är verkligen läxorna viktigare, så va glada för att jag ens kan blogga! Det ska antagligen vara lugnt nästa vecka iallafall! Hoppas jag. Så kan svara på dom då. Eller i helgen :)

Ida

Ja men det var ju så jäkla typiskt att blogg.se skulle komma som en app till just Iphone. Nu hatar jag min mobil. Imorse älskade jag den. Stackars telefon.


Nu sitter jag iallafall i min säng efter en någorlunda konstig dag. Var i skolan, började 9.20 men var i skolan 8.20, alltså en timme innan vi började, bara för att det inte gick någon annan buss!!! skit också. Aja, fick lite Medecin gjort och det var ju positivt iallafall, har haft en ganska bra dag, har haft huvudvärk, nej precis den släppte sig inte från igår kväll. Men har varit rätt mycket skratt idag och det gillar jag x1000! Dock så har jag en jävla massa plugg att göra. Skulle till gymmet efter skolan med mamma, jag gick lite på stan först, sen kom mamma dit och vi gick där ett tag, sen åt jag (på sibylla) så började vi gå upp till lugnet, och efter typ halva vägen, lite längre så får jag så jävla ont i magen och kan typ inte gå eller sitta eller nånting, vetefan va som var problemet, så då fick pappa komma och hämta oss, så åkte vi hem istället :( jag som ville gymma.. På torsdag är det bestämt nu iallafall, men lär väl bli nåt hinder då också..
 Ni ser ju själva.. allt detta är plugg. (bilden suger för att jag fick lov att kopiera den från fb, för min mobil och dator vill inte sammarbeta..)
Har Matte prov på Torsdag. So prov på Fredag. Vård inlämning på Fredag. Idrott till Fredag. Prov i Medecin på Måndag. Japp asrolig linje!! Hehe, tur att jag älskar min klass så mycket! ;)

Imorgon börjar jag halv 1, men jag åker till skolan till 11, för att vara social med några från klassen, kommer ändå inte kunna sova så länge, så då kan jag ta den bussen och umgås lite med dom, hihi snäll jag är :-).
Nej nu ska jag väl se till att typ göra klar iallafall Medecinen. Sen ska jag lägga mig och läsa min underbara bok! Sen ska jag sova, längtar redan ♥

Nä, Puss på er!

Glöm inte Frågestunden Här.


Frida

Tjenare bloggen! Juste har ni sätt att blogg.se har kommit till iphone? Äntligen säger jag bara! Så kör det här för första gången!

Just nu sitter jag på bussen till Rättvik där jag sover ikväll! Blir nog en trevlig kväll och sen har jag skolfotot imån också! Får verkligen hoppas på att det blir bra!! Lyckas alltid med att göra nåt fult ;)

Vi var även till kalvarna idag! Så söta!

Men hör av mig sen ikväll Kanske så puss på er så länge!


Ida

Sitter just nu i skolan och spelar nåt partispel! Ska snart få gå och äta mat som jag har väntat på hela dagen!! Ska gymma efter skolan så jag hör väl inte av mig nå mer idag. Ska plugga sen också.

Nu fick jag bråttom, nu måste jag gå Hejdå!

Ida

Bara för att jag har fett tråkigt. Ni kanske får förslag till frågor! :)

54 frågor
1. Vem är du? Ida
2. Ålder: 16,
3. Du kommer från: Bjurs
4. Du bor: Bjurs!!
5. Födelseår: 1995
6. Stjärntecken: vattuman
7. Husdjur: 3 katter 1 hund
8. Familj: Mami, Papi, Broder och våra underbara djur!
9. Ögonfärg: blå typ :)
10. Mobil: Sony ericsson xperia
11. Gillar: min familj, vänner och mina djur
12. Ogillar: idioter, lögnare.
13. Favoritmat: tacos, tzatziki eller korsvägens kebabtallrik ;)
14. Favoritpizza: kebab eller hawai!
15. Favoritdryck: COLA!
16. Gillar du godis? ohja :)
17. Favoritdag: fredag eller lördag
18. Favoritdoft: hans ♥
19. Senast lästa bok: läser en nu, andra twilight.
20. Bästa årstiden: sommar helt klart.
21. Älsklingsfärg: gul
22. Vad ville du bli när du var liten? delfinskötare, haha
23. Blev du det? -nej
24. Katt eller hund? både och!
25. Fobier? spindlar, krånkar, nattfjärilar och mörker.
26. Deppig eller glad? mittemellan
27. Vem/vilka vet mest om dig? Frida och Emma.
28. När var du senast riktigt full? de va väl i fredags tror jag, eller inte skitfull men lagomt :p
29. Hur många biologiska syskon har du? 1
30. I så fall, vad heter de? Linus
31. Vad är det för veckodag? Måndag
32. Vad är det för datum idag? 26/9 -11
33. Vad gör du nästa år? nästa år, då jävlar är jag lycklig!
34. Är du uppväxt i stan eller på landet? landet!!!
35. Var har du ont? huvudet..
36. Tycker du om idrott? nej usch!
37. Gillar du att fotografera? ja :-)
38. Tränar du? ja
39. Om ja, vad? - dans och gym!
40. Är du blyg? ja, synd nog.
41. Har du någon tatuering alt. piercing? nej, vill tatuera mig, snart blir det piercing!
42. Kaffe eller the? the
43. När grät du senast? Fredags..
44. Barn? längtar efter!
45. Bästa plats på jorden? i hans famn.
46. Vem krossade ditt hjärta? världens bästa kille.
47. På din fritid? tränar, umgås med kompisar, festar m.m
48. Du ångrar att du inte? kämpade mer.
49. Du blir glad av? min familj, djuren och vännerna.
50. Du blir förbannad av? idioter, såna som förstör för andra och såna som tror dom känner någon när dom inte ens pratat med personen.
51. Drömjobb? ambulanssjukvårdare!
52. Om du fick 10 miljoner? skulle jag flytta utomlands eller nåt!
53. Ditt livs bästa ögonblick? För ungefär 3-4 månader sen.
54. Du kommer till himlen/helvetet? jag vill till himlen! Vill träffa Farmor, Farfar och Morfar.


Ida

Huvudet sprängs. Jag mår illa. Och jag är trött.

Vilken usel Måndags-kväll detta vart då. Orkade knappt kika klart på Idol. Men ska iallafall hålla mig vaken till halv 10 då mamma kommer hem, sen ska jag väl sova antar jag. Vet inte vilken buss jag ska ta i morgon heller eftersom jag börjar 9.20, men det visar sig. På onsdag börjar jag HALV 1!!! så jäkla chill, har fått världens bästa idrottslärare ♥ Imorgon blir det antagligen gymmet efter skolan också, hoppas verkligen inte på denna irriterande huvudvärk imorgon, för jag måste träna!!

Nu ska jag kika bloggar eller nåt. Hejdå!

Frida

Älskar verkligen låten, och videon lika så!
avgudar dansaren!

Ida

Skrev värsta långa inlägget, och sen råka jag kryssa ner det. Inte sparades de i utkast heller, SKIT BLOGG.SE! Åh nu orkar jag inte skriva om, bajs :(

Hejdå nu ska jag se Idol och dricka te.

glöm inte frågestunden.

Ida


GLÖM INTE. :)

Ida

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN! har bara fått 1 fråga, så fråga på annars blir det inget! :(
klicka HÄR för att komma till inlägget.


Frida

Hejsan alla söta!
Här sitter jag och har det skit roligt, faaast.. Är så fruktansvärt utråkad och är sugen på glass eller något annan sötsak. Fast får ta och käka sånt imån eftersom min syster fyller år idag!!! Grattis världens bästa syster!


Jo men kan berätta vad jag har gjort idag så ni får något att läsa om (om det är det ni gör i vår blogg) Jo vaknade runt halv 11 och drog ner till duschen. Sedan blev det en massa strul med allt vi hade planerat idag, skulle nämligen till Falun och ta bilder för "modell för en dag" så det skulle bli jätte kul (trodde jag) Ida skulle igentligen vara med men hon ville inte så hon stanna hemma så då åkte jag, Saga, Julia och Viktoria in dit. Var super taggad på att få bli lite fin men när vi kommer in så säger hon som sitter i kassan att varje person som skulle vara med skulle ha sin målsman med sig? och det hade ju vi inte!
Så fick inte bli nå bilder, så då blev man så jävla sur!
Eftersom vi var fast i Falun så åkte vi hem till Julia i hosjö och chilla där i några timmar, sen tog vi bussarna hem till kära Bjurs igen. Så har haft några från släkten här, så det har vart trevligt!
Nu har dom åkt så kikar lite på tv med mamsen och mysar.

Imån skiter jag i dansen eftersom jag har fått nån jävla muskelknut i ryggen så den tar död på mig. Så stannar hemma och firar min syster eftersom jag var bort idag!
Men nu ska jag nog slå på ett avsnitt av DH! Sova eftersom jag behöver ha lite sömn.
Grattis fina du!♥

Ida

Så jävla seg idag. allmänt trött och seg.

Men var ju på party igår, det var trevligt! En massa folk var det iallafall, de spåra väl ut lite som vanligt. När ska man någonsin komma på en fest där hela festen är någorlunda lugn? Aldrig verkar de som. haha. Mamma ska väl lura iväg mig och träna om en stund. Såhär dagen efter, de var verkligen frestande! Men följer väl med och gör det jag orkar, sen funderar jag på att köpa en godispåse och mysa med ikväll! Imorgon är det dans, äntligen :)

Nu ska jag fortsätta med det jag gjort hela dagen - att göra ingenting.

FRÅGA PÅ I FRÅGESTUNDEN!

Ida

Bara för att jag inte har något att blogga om så tänkte jag att jag och Frida kunde fixa en frågestund. Men hon svarar aldrig om hon vill det eller inte. Så då tänkte jag att jag kunde köra en egen, där ni får fråga frågor till bara mig. En liten "minifrågestund". Om ni har något ni undrar över! Kan vara vad som helst :)

Men om det inte blir fler än typ 5 frågor så skiter jag i det! Så fråga på från och med nu :-)


Ida

Är hemma från en mycket bra skoldag! Har vart hemma ett tag men inte orkat starta datorn så. Har haft 3 lektioner idag, alla har gått väldigt snabbt, hade Bowling på idrotten sista timmen som jag skrev igår, kom 2a eller 3a? vet inte riktigt. Men var meningen att jag skulle till gymmet efter vi slutat men kände att jag inte orkade, sen ska jag på party ikväll också så då vill jag ju inte vara helt slutkörd!

När pappa kommer hem så blir det mat från korsvägen, har vattnats i munnen efter en kebabtallrik hur länge som helst! Sen ska jag väl duscha och göra mig iordning och lite sånt, vi åker rätt sent ikväll så jag har väl inte så bråttom. Och imorgon blir det falun, och på Söndag dans och gym! Så det blir nog en bra helg det här, får vi hoppas på iallafall.

Nu ska jag göra nåt annat, Puss!


Frida



så jävla skön video!

Frida

Jacka, 700:-
Älskar den så otroligt mycket!♥

Frida

Bilder på min jacka kommer upp strax! hade helt glömt bort det! Men snart så finns den uppe här på bloggen!

Ida

Jag har ont i min arm. Ont i hela kroppen. Har träningsverk. Är trött. Har precis smällt i mig en hel jävla 200g chokladkaka. Nu ångrar jag mig. Jag vill gymma. Jag vill dansa.  

Japp, jag gnäller just nu! Men har så sjukt ont i armen efter blodprovet, känns som det inte finns nå blod i den! Men det gör det ju såklart, haha mes jag är. Vill träna i morgon igen, men tror inte det blir så, buhu :(
Ska ta och vika ihop alla mina kläder som har legat på golvet det senaste dygnet, alltså typ halva garderoben?!
Sen ska jag ta mig en sväng in i duschen och ikväll ska jag ligga i soffan och kika på tv, hehe som alltid typ. Men är så jäkla skönt!

Imorgon är det skola igen, känns som det är helg, eftersom vi haft studiedag idag. Men har bara 3 lektioner så det blir asbra! Svenska, samhällskunskap och Idrott, förresten så ska vi bowla på idrotten, bäst idrottslärare eller vadå?! Han är så grymt bra!

Nej nu måste jag skynda mig lite, hehe Puss!

Ida

Har precis kommit hem från doktorn nu! Det gick väl helt okej, dock kunde han inte hitta någon anledning varför mina leder var såhär, så fick ta ett blodprov och sen skulle han ringa när han fått resultaten. Fick nån kräm för min akne så får väl se om det funkar.

Ska nog snart ta och städa mitt rum, ser ut som ett bombnerslag! Sen ska jag och mamma in och träna idag igen, har träningsvärk men det är väl då man ska träna, right? Sen ska jag väl plugga, buhu, på min studiedag. usch!

Orkar inte blogga nå mer, haha hejrå!

Frida

 
1. AVICII  - Levels


2. Rebecca & Fiona - Bullets (carli remix)


3. Benny Benassi ft. Gary Go - Cinema


4. AVICII - Fade Into Darkness


5. deadmau5 - Some Chords



favvoriten♥

Frida

Hellu har precis kommit till skolan och nu väntar jag på att matten ska börja om ca 10min! Känner mig inte alls sugen på att ha skolan idag och är bara på allmänt dåligt humör. Blev tyvärr inte så mycket bättre när alla ska kommentera allt som man gör.

Idag har jag matte nu på morgonen och sen idrott sen äntligen lunch är så sjukt hungrig, äter ju inte frukost så får väl skylla mig själv helt enkelt. Efter det har vi biologi sen får man äntligen åka hem runt 4.
Hör av mig väl sen när jag har tid och ork för nu orkar jag inte ens se bloggen..
XOXO




Ida

Då sitter jag här igen då! Framför den här dumburken. Har som vanligt nyss kikat på Idol, slutade vid 4 idag, tog en 270 buss hem så det gick snabbt, så jäkla skönt! Har inte gjort någonting idag, tråkigt nog, men blir oftast så när man slutar såhär sent, är inte hemma förns halv 5, 5. Imorgon är det Actic som gäller (gymmet uppe på Lugnet). Ännu längre skoldag har vi också, har engelska prov.
Har förövrigt haft en mycket bra skoldag! Tycker verkligen om min klass, VO11 ♥ Så det är egentligen inga problem att ta sig igenom dagarna numera.

Ang. Doktorn som jag ska till på Torsdag, så är det inget allvarligt. Eller jo kanske, jag vet ju inte än eftersom jag inte vart dit än ..;) Men jag ska kolla mina leder, har ont i både fingrar och fötter i stort sett varje dag, och vissa dagar är värre än andra, gör så sjukt jäkla ont!! Sen när vi ändå var där så ska vi kolla min akne, om det finns något vi kan göra mot den, för står inte ut med att se ut såhär längre!! Sen så sa vi att när vi ändå var där, haha så ska vi kolla min mage också, får ju ont i den när jag t.ex äter något som innehåller mjölk (eller vad det nu är för något jag får ont i magen av).

Så där fick ni svaret. Nu ska jag gå och ta bort mitt smink, kika lite bloggar och sen lägga mig i sängen tror jag, är ständigt trött!

Puss på er.

Ida

3 saker jag verkligen hatar!

¤ SPINDLAR! - äckligaste jävla djuret på hela jorden! Jag skojar inte. Tål dom inte.

¤ Falska människor som snackar skit bakom folks ryggar. - va finns det mer att säga? Tål inte dom heller. Hehe.

¤ Folk som tror att personer är den dom är första gången man ser dom. - krånligt, i know. Men om vi säger såhär, nu när jag började i ny klass, så var jag jävligt blyg, (är alltid det när jag träffar nya personer), så jag pratar inte så mycket och så, har svårt att ta kontakt. Så kanske ingen vill ta kontakt med mig för dom tror att jag är sådär blyg jämt. Men för er som tror det, så nej det är jag inte. Jag är egentligen inte blyg alls om man lär känna mig. När jag lär känna en person så kan jag vara mig själv, men inte innan jag vet att jag kan lita på den och inte innan jag vet ifall den tänker sticka på en gång eller inte. Så jag är inte blyg. Och ta inte en person för det den är första gången ni ser den. Eller ännu värre, vad ni hör från andra att den är.

Bara för att jag inte hade något annat att göra, tänkte ni borde få veta ;-)
Nu ska jag sova!

Frida

Flytta hem till mig kära kläder!!

 

 

 


Ida

Halloj! Första skoldagen efter helgen igen då, veckorna går så snabbt, som jag redan har skrivit hehe.
I söndags var det dans igen! På måndagarna längtar jag alltid till nästa söndag, dansa är så jäkla kul! För er som inte testat, gör det! Det är inte pinsamt eller nåt, även fast det finns andra som är bättre än en, vem bryr sig?
Aja, när jag kom hem från dansen kikade jag och mamma på 3dje twilight filmen, så nu har vi sett alla tre!
Skoldagen idag var helt okej, förutom en massa grejer som typ har hänt hela dagen men förövrigt var den ganska bra! Slutade runt 15.45 och åkte direkt hem, huvudet höll på att sprängas, när jag kom hem la jag och mamma oss i soffan med den första twilight filmen, (idag igen!!) haha. Och nu har jag nyss kollat på Idol, ska ta och lägga mig i sängen med en bok och läsa lite, sen sova. För att få bort den här hemska huvudvärken!

Imorgon är de skola idag, dryg dag tror jag. Som alla andra dagar när vi slutar såhär sent, på Torsdag är vi iallafall lediga! Och då ska jag till doktorn :(

Nej nu ska jag dra, ha de bra! Puss

Snygg tröja va? Bror min har sytt den, så nu ska jag sova i den inatt! Så himla skön, hah!!

Ida

Tjenare!
Vet inte direkt vad jag ska blogga om, men tänkte väl slänga in nåt inlägg såhär innan jag ska krypa ner till sängs. Dagen har varit helt okej faktiskt! Vaknade typ halv 10 imorse, duschade och lite sånt sen vid 4 tog jag och Emma en buss till Gbo och va där ett tag, mötte sedan Elli, och sen gick vi hem till Fanny och där var hon och Kozzy! Så vi umgicks med dom ett tag innan vår buss gick, så sen åkte vi väl hem, och sen har jag haft litet "Twilight-marathon" med Mami! Filmerna är ju grymt bra, men har bara hunnit sett 1&2:an idag, ska se 3an i morgon tror jag! Sen kommer väl fyran ut på bio snart också :-) (har ju sett 1-3an förut men skadar inte att se dom igen!)

Nu ska jag väl tvätta bort sminket och krypa ner i sängen, eller antagligen inte, sitter väl vid datorn ett tag först, haha som vanligt. Ska sluta skriva nu, Puss!

Frida

Nadia Ali - Pressure

"I've got pressure, I'm in deep

Seems everybody wants something from me

I was a lover, but now I thieve

I'll take your breath away and set you free

 

I can't think, I can't see

They're taking pictures, want to see me freeze

I can't stop, I'm on top

And everybody likes the view from above

 

So much pressure

So much heat

So much hassle

They want me

 

Come around, feel the sound

Boy you make my heart pound

Fill me up, bring me down

When I hear your sound

 

So much pressure

So much heat

So much hassle

They want me

 

Come around, feel the sound

Boy you make my heart pound

Fill me up, bring me down

When I hear your sound

 

Come around, feel the sound

Boy you make my heart pound

Fill me up, bring me down

Bring me down"


Frida

Lööööördag!
Tro det eller ej men just nu sitter jag här i soffan med familjen och kikar på "Fångarna på fortet" och har det riktigt mysigt! Känner att jag behöver vara hemma än att vara ute hela kvällen/natten det leder ju ändå inte till något sen blir man ändå så seg imån! Får slå på någon film senare så jag har något att göra!
Idag drog jag in till Falun men min vän Mattias och käkade på Subway, mums! Sen kika vi lite på stan och fick faktikst med mi en jacka med mig hem och usch va snygg den är!! Får visa en bild på den sen! Sen drog i hem runt 4, så det blev en hel dag där! När bussen stanna i bjurs igen så drog jag hem och tog det lite lugnt och käkade lite mer mot kvällen!
Så ha haft en lugn lördag skönt nog, imån är det dans och läxor ska göras! Sen på måndag är det skola igen och så får jag träffa min underbara klass!♥
Men ska komma ihåg att visa bilder på min jacka också! Så vi hörs mina lovers!
(har blivit nåt fel så kan inte göra stycken så förlåt att det blir rörigt!)

Ida


SNART SÅ!!

Ida

Shit va veckorna går snabbt! Dagarna bara flyger förbi, även om vi börjar ungefär 9:30 varje dag och slutar runt 16:00. Asså lektionerna å så går ju segt, men jag tycker det blir helg jätte snabbt faktiskt!
och ja, imorgon är det Fredag igen! Underbart :-)

Har inge läxa till i morgon heller, skönt! Men har dock till på Måndag och får göra den i helgen. Är så sjukt jäkla trött hela dagarna, och jag tror fortfarande jag har feber (?!), träningsverk i ryggen har jag också. Haha usch.
Ska förresten till doktorn om precis en vecka, och på Torsdag har vi studiedag!

Lite allmänt prat bara för att jag inte har nåt att skriva om, och jag har tråkigt. Haha!
Tror jag ska ta och tvätta bort sminket snart och sen sova, så sköönt!!

Puss.

Frida

Hejsan! Sitter och skiver om jeoparden! Det går faktiskt riktigt bra för mig, så bra va?;) men har inget att säga mer än att jag måste göra lite matte och sen ska jag duscha! Känner att det kommer bli en sen kväll för mig! Men vi hörs!

Ida

Idag är det inga läxor som gäller, så jäkla skönt! Så hade velat baka något och lagt mig i sängen med lite oth, men icke sa nicke, då hade vi inge smör hemma, va roligt. Korsvägen hade inget heller tydligen, och det sista jag ville göra nu va ju å ut och cykla? Är ju vinter ute. (enligt mig.)

Dock har vi skolfoto i morgon och jag vet knappt vad jag ska ha på mig, och mitt hår kommer väl bli fail som vanligt. Aja! Nu ska jag chilla lite och njuta av den här dagen utan läxor, underbart!


Ida

Nu tänker jag skita i allt som har med skolarbete att göra för ikväll! Har setat med den där jävla matte läxan i nästan 1 timme, 3 tal?! Hur mycket suger man då liksom..? Usch, hatar matte. värsta som finns faktiskt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det idol!

Ida

Trött som ett as, skulle helst bara vilja lägga mig i soffan och chilla. Men nej det går inte för sig! Ska hinna få lite plugg gjort och duschat innan kl 8. Fan va jobbigt! Ska försöka lägga mig rätt tidigt ikväll, fast det vet jag ju redan hur det går med den saken. För var så jäkla trött imorse när jag vaknade, usch!

Känns som vi har läxor i alla ämnen, men nej antagligen inte, känns bara så.
Ska iallafall se till att göra Matten och typ 2 grejer inom Vård & Omsorg. Det var ju inte alls mycket? Men ser mer ut.. Hörs, hej!

Frida

Inatt somnar jag men tårar som rinner ner för mina kinder!
Det var roligt att jag fick dela det jag fick med dig! Kommer iallafall sakna dig.. ♥
fast jag vet att du aldig kommer läsa det här.

Ida

Tror ärligt jag ska börja töja igen!


Känns som det är nu jag måste hitta Min stil. Och jag vet vad jag känner mig säkrast i, vad jag känner mig bekväm i så nu kör vi.

Om mindre än 1 månad så ska jag och Emma ta hål i naveln, sen efter jul eller nåt ska jag ta en industrial, fattar bara tungan sen.. och det får jag inte förns jag är 18, buuhu :(

Aja, va väl bara de jag ville ni skulle veta. Har inte mycket annat att säga än att jag verklligen trivs i min klass!
Puss

Frida

Underbara låt, skön video!

Frida / mobilbloggning

Hej alla som vill läsa våran tråkiga blogg! Får börja med att säga förlåt att jag Inge har bloggat! Men haft haft mycket i skolan och kommer hem runt halv 5, 5 varje dag så har ingen lust att sätta mig och skriva en värdelös text ingen läser. Så det är därför jag inte bloggat! Men iallafall sitter jag på dans skolan och ska dansa om ca en timme. Sen nr jag kommer hem så ska jag sätta mig och göra klart engelskan som ska vara inne på tisdag! Kanake måste göra lite matte också! Men Vi hörs när vi hörs!

Ida

Hemma efter en riktigt riktigt trevlig dag med Emma! Aldrig pratat såhär mycket skit med någon på en dag tror jag, haha. Skönt att man kan sitta och bara prata om allt mellan himmel och jord, med någon man faktiskt litar på!

Vi var in till Falun först, fikade på Café vi 3, gick lite på stan, åkte sedan hem och gick ut och gick och tog lite kort på bjurs, gick sedan och satte oss vid våran gamla skola och snackade en massa skit i nån timme eller fler.
Sen gick vi hem till Emma, och nu är jag hemma. Blir väl en hemma kväll idag också, haft inskaffat lite godis som jag ska mumsa på och ha ännu en "tyckasyndommigsjälv"-kväll.
oth gör väl mig sällskap! :-)

Nu ska jag kika lite bloggar osv. Hörs!

Förresten, vet inte om jag ska fortsätta blogga, är bara jag som bloggar? Och jag och Frida går på olika skolor, gör olika saker på dagarna och träffas typ inte nånting förutom på Söndagar på dansen. Så jag ska tänka lite på det.

Frida

Stickad tröja, 200:-
Hår spray, 25:-
Torrshampo, 69:-
Hår skyddsspray, ca 79:-
Toffsar, ca 15:-
Hår skyddsmedel, 40:-
fondation, 159:-
Verkligen ett skit snyggt inlägg! Men gör nog en video sen för orkar inte skriva, hörs sen!

Ida

Halloj!

Håller på att göra mig klar, sminkar mig och fixar håret och lite sånt! Ska nämligen dra till Falun (tror jag? Eller sågmyra) med Emma! Så det blir trevligt :)

Jag hade väl inte så mycket mer att säga än att gårdagen spenderade jag hemma i soffan och i min säng.
Med mina chips och cola ♥
Hehe, nej nu måste jag fixa klart mig, puss!

Ida

En tjock-kväll kan behövas! Eller kanske ska döpa om det till tyckasyndommigsjälv-kväll.

Ska leva på chips och cola ikväll, blir asbra de! Ska kika på Idol sen iallafall, sen letar jag väl på någon film eller serie att kika på, kände att en hemma kväll var just vad jag behövde. Även om jag måste ut och tänka på annat, men just idag så lät en hemma kväll så sjukt skönt i mina öron.

Ska se till att hitta på något imorgon, får se vad det blir :-)

Aja nu ska jag chilla lite, puss!

Ida

Jäklar va skönt det är att sitta på bussen, med musik i öronen, på högsta volym och bara sitta där. Så högt att man inte ens hör sina egna tankar, inte hör någonting runtom en! Skönaste som finns både till skolan och hem.

Är hemma nu. Klarade mig igenom skoldagen, vart dock illamående alldeles före lunch, så jag åt inte. Vet inte vad det beror på, har aldrig vart så någongång förut, men det blir väl bättre. Har ju varit sjuk också så..
Så nu sitter jag här med en kurrande mage, men vill ändå inte ha nå mat. hm konstigt?

Ska sätta på ett avsnitt oth nu och hoppas på att huvudvärken försvinner, ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, det visar sig!

Ida

Sitter i skolan just nu och har svenska! Har inget att göra så passar på att slänga in ett inlägg.
Har 2 lektioner kvar idag, samhällskunskap i 2 timmar och sen idrott. Jag vill sluta.
Vill ha helg!

Jaja, nu måste jag dra. Puss!

Ida



Blir konstigt nog på bättre humör av den här låten.
Låten börjar vid 0:40.

Ida

Mamma och Pappa kom precis hem från falun med mat från Max till mig! Mums.


Ida

Hemma igen.
Vart inte nån speciell lång dag i skolan för mig. Åkte dit, kände mig lite lite bättre i morse, när jag sätter mig på bussen, mår jag illa och får världens huvudvärk. Kommer till skolan och känner att jag inte kunde vara kvar. Så fick gå och prata med en lärare och nu sitter jag hemma i sängen. Ska strax ta och krypa ner under täcket med lite oth. Bästa medicinen. Får se om jag har orken att slänga in nåt mer inlägg idag, är ju fortfarande hela dagen kvar nästan men vi får se helt enkelt.

Ha en bra dag.


för ovanlighetens skull får ni en bild! hehe

Ida

Tjenare! Har precis kommit ur duschen och fräschat upp mig lite efter att ha varit hemma från skolan typ 2 ½ dag nu. Åkte hem efter matten i måndags, var hemma igår och idag, har feber tror jag och huvudet orkar inte med nånting. Men imorgon ska jag tillbaka till skolan, vare sig jag orkar eller vill.. Blir väl en rätt chill vecka för mig att bara gå 2 hela dagar, sen är det äntligen helg igen!

Väntar på att min mat ska bli kvar nu, har typ inte ätit på hela dagen, men orkar inte. Och sen ska jag göra klart lite plugg och sen belöna mig själv med lite oth, som jag redan legat och kollat på hela dagen, menmen är man sjuk så är man!

Blir såna här tråkiga inlägg för att jag inte har några bilder å bjuda på.
Ni får stå ut helt enkelt!

Puss.


Frida

Hejsan alla! Just nu sitter jag i skolan men min nya dator som jag fick nyss, wiiho! Slutar runt halv 4 idag men får se om vi får sluta tidigare eller icke! Men vill bara hem så kan jag kika mer på min älskade dator!
Har faktiskt inget mer att berätta men släger nog in en "dagens outfit" senare! Men vi hörs mina lovers!
Här får ni även två bilder på mig och Amanda, sweet!

Ida




Ida




Ida

Hur kan man någonsin glömma någon man älskar mer än själva världen? Hur kan man någonsin gå vidare från någon man älskar så mycket? Inse, att det går inte. Det går inte att glömma eller gå vidare från någon man älskar mer än sig själv, mer än alla andra, kanske till och med älskar mer än vad man älskar att vara på den här jorden.

Det går inte att glömma den där personen du tänker på varje dag, varje morgon precis när du vaknat och varje kväll innan du somnar. Du måste själv inse att det inte ens är värt att försöka. Det är ingen idé att varje dag gråta för att du älskar och saknar den personen så mycket. För du kommer få gråta tills du dör. Du kommer aldrig glömma den du idag tänker på varje dag, och du kommer aldrig att kunna gå vidare från den du älskar mer än världen.

Det går inte att sluta gråta när du vet att den du älskar aldrig kommer att komma tillbaka.
Det är bara att inse, den dagen du blir kär och den dagen du hittar någon som du älskar mer än världen så kanske du kan begripa varför jag varje dag gråter. Varför jag aldrig kommer att bli hel igen.


Frida


Ida

Är hemma igen. orkade verkligen inte stanna kvar i skolan dom 2 sista lektionerna, så tog en buss hem (som jag å fanny dock fick sitta och vänta på i nästan 1 timme) och nu är jag hemma och ska slänga på mig mina mjukisbyxor och krypa ner i sängen med lite oth!

Och även fast jag inte känner den här tjejen, så är det ändå väldigt tragiskt. För många jag känner, känner henne, så vi skänker tankar till henne, hennes familj och vänner, vila i frid.♥

ida

Nej, fyfan idag mår jag inte bra. varken psysiskt eller fysiskt. Har feber, å huvudvärk. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Men jag pallrar mig iväg till skolan idag iallafall, känns att man missar för mycket annars.

Hör nog inte av mig nå mer idag, för känner att jag inte kommer orka sätta mig vid datorn sen när jag kommer hem.

Puss! ha en bra dag.

Frida

Sliten tjej här då! Kan inte skriva nåt mer för nu ska jag lägga mig i sängen och sova. Får verkligen hoppas jag mår bättre imån! Godnatt alla fina läsare! Hörs imån!

Ida

SVARA ÄRLIGT

OM DIG...
1. Hur lång är du? - ingen aning faktiskt, kort iaf.
2. Vart bor du? - Bjurs.
3. Är du nöjd med ditt rum? - nej :(
4. Vilken är din riktiga hårfärg? - typ ljusbrun
5. Vad väger du? - ingen aning, vill inte väga mig...
6. Har du någon sjukdom? - nej 
7. Är dina föräldrar skilda? - nej
8. Gillar du skolan? - nja, blir väl roligare nu, men den roligaste tiden i skolan var ändå slutet av 9an. allt var perfekt.
9. Hur svarar du i telefonen? - "Hallå?" eller "hej de är ida"

HAR DU DE SENASTE 48 TIMMARNA...
1. Pussat någon? - ja
2. Sjungit? - ja
3. Blivit kramad? - ja
4. Utav vem ? - hm, typ Frida?
4. Känt dig fånig? - ah lite.. hehe 
5. Saknat någon? - mh, mer än saknat.
6. Dansat galet? - jarå
7. klippt håret? - nej
8. Gråtit? - m

KÄRLEK

...
1. Är du singel nu? - ja..
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - näe, långa ska de va!
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - ja, men med rätt person och de kommer aldrig gå så egentligen nej. 
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - ja, tror de
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - ja, riktigt riktigt riktigt svartsjuk.. 
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - nej, de tror jag inte.
7. Har du varit på en blind-date? - nä
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - ah 
9. Saknar du någon av dina ex? - ..
10. Somnat gråtande pga kärleken? - japp, many times.
11. Brukar du tänka på dina ex? - ..
12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - here without you  
13. Har du nån bästa vän? - ja ♥ 
14. Är du ofta med dina vänner? - nja, lite för lite tycker jag. 
15. Vad brukar ni hitta på? - snacka skit, festa, shoppa, massa! 
16. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - ja. dom flesta 
17. Vem vet mest om dig? - Frida.
...
1. tycker du om någon nu? - ja, så inihelvete.
2. varmt eller kallt? - varmt.
3. soligt eller regn? - sol!
4. fanta eller cola? - cola
5. är du nyttig av dig? - haha inte alls!!

Ida

Har satt lösenordskydd på min privata blogg.
Så nu kan jag länka den, och ni som är intresserade om mina problem eller vad jag skriver om får gärna skriva till mig och fråga vad det är för lösen osv. Ger inte ut det till dom jag inte känner eller vet vem det är.

klicka här

Frida


Kan inte hålla tårarna inne när jag ser den här videon! För "det är okej att känna"!

Ida

Vilken jävla kväll!

Helt sjukt vad saker det har hänt, hela tiden. Tror jag aldrig vart med om såhär mycket saker och känslor som har varit inblandat i allt man gjort. Iallafall, till en början när vi kom in till Falun så startade det bra, jag skrattade (riktigt för första gången på så jävla länge!). Och det var roligt, ända till allting, precis allting spårade ur. Går inte in på detaljer, för då skulle jag få sitta hela natten.

Kvällen var iallafall långt ifrån vad jag hade hoppats att den skulle bli. Hade hoppats på en rolig utekväll med bra vänner men nä inte direkt! Får väl ta det någon annangång då. hehe.

Ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen med musik i öronen och oroa mig för min vän.
Somnar väl precis när jag lagt mig ner, så jäkla trött och huvudvärk har jag också.
Nej nu ropar sängen!

Ida



Ida

Sitter i sängen och lyssnar på lite Rebecca & Fiona, käkar lite ostbågar och har allmänt tråkigt.
Jag, Frida och Emma tar en buss in till Falun vid 4 ungefär. Käkar på Tzatziki♥ och ja.
Jag hoppas att kvällen blir super bra! Har väl inget mer att säga, ska kika lite på vad jag ska ha på mig och massa sånt också.

Ha en bra dag och kväll. Puss!


jag älskar mitt nya hår!! nästa gång jag färgar blir det ännu lite ljusare, hihi!

Frida


Nu är jag vaken! Rätt tidigt för att vara ja men gick faktikst och la mig runt 11, halv 12 igår. Man blir så sjukt trött på kvällarna när man gå i skolan på dagarna men hade ändå inte att göra igår!
Men nu funderar jag på om jag ska duscha eller inte för ikväll kommer man ändå lukta äckligt och inte vara så mysig! Men är så äcklig i håret så kanaske måste det ändå!

Vet inte alls när vi åker in idag för vi hade tänk om att vi skulle käka på Tzatziki, lite sugen är jag på att gå på stan också! Jag får höra med Ida vad hon har tänkt!
Men ikväll blir det att se Rebecca & Fiona, wiiiho! Längtar så sjukt mycket!
Men kan höra av mig mer från telefonen ikväll!



Här får ni några sköna låtar med dom också!:

Bullets


If She Was Away


Luminary Ones (Adrian Lux Remix)


Boy

Ida

Tvätta bort sminket, sätta på mig "pyjamas", krypa ner i sängen, lyssna på musik och läsa.
Tänker göra det ett tag för att rensa bort tankarna. Det bästa vore ju att ta en springtur. Men har ingen lust med det såhär mitt i natten. Sen ska jag sova. Så Godnatt.

min spotify lista. alltså lugna.
|
V

lugnt.


Frida

         


måste bara påpeka att hon är så grymt fin!

Frida

Back on track!
Har tyvärr inte kunnat höra av mig den här veckan. Har kommit hem sent och inte alls haft kusten att sitta vid datorn! Men nu är det fredag och har 2 underbara dagar framför mig och dom ska spenderas flitigt! Imån är det Granny Goes Street på kvällen som ida har berättar några gånger sen på söndag är det dans igen, wiiho!

Men imån kan jag nog inte blogga så mycket! Kanske kan göra någon mobilbloggning? men vi får se om jag har tid! Vet inte alls vad som händer imån och vilka som ska vara med mig, skulle tro att det blir det gamla vanliga gänget! Sen där på granny ska jag träffa lite vänner från klassen♥

Idag har jag varit i skolan och haft Biologi och Matte, och tro det eller ej men jag älskar verkligen skolan!
Sen när jag kom hem drog jag in till falun vid halv 5 tiden för att träffa lite vänner! Så nu sitter jag här och är så underbart glad! Varför vet jag inte ;) heheh!

Juste en sak jag inte berättat är att jag ska få en MacBook av skolan! Hur lyx är inte det? Sen i 3an får jag köpa den för 1.200:- och en ny kostar runt 12.000:- och hur billigt är inte det? hahah!



Ida



Asså jävlar va bra klassen och gymnasievalet känns. Asså allt inom skolan känns så jäkla bra! Jag har hamnat helt rätt. Och jag vet att det här kommer bli 3 roliga år, med grymt roliga klasskompisar!
Första veckan var helt upp och ner och var allt från att jag skulle byta linje till att jag skulle hoppa av skolan så ja. Haha! Men nu när vi har gått 2 veckor i skolan så känns det här helt rätt! Kunde inte ha känts mer rätt.

Alla i klassen verkar vara så härliga personer! Och jag längtar till jag lär känna varenda en av dom!
Nu vet jag ju inte hur många vi är i klassen, men från början skulle vi va 30, sen har det hoppat av några och så. Så vi kanske är typ 25 eller mindre. alla är tjejer, utom en kille. hehe.

Iallafall så trivs jag nu, efter 2 veckor och då kan det ju inte bli annat än 3 andra bra år?
Nej nu tycker jag till och med skolarbetena är roliga! Iallafall medicin och vård - och omsorg!

VO11♥

Ida

Nu har jag setat med min uppgift i ungefär 1 ½ timme. Jäklar va duktig jag är! hihi.
Har skrivit ungefär 4 ½ sidor. Allt om typ "människans livscykel". Det mesta om nyfödda bebisar, puberteten och så. Intressant faktiskt, så då går det bättre att göra det om det faktiskt är roligt!

Ska snart beställa mat åt min hungriga mage, och ikväll blir jag somsagt hemma tror jag, ifall man kollar ut genom fönstret är det inte speciellt fint väder. Regnet bara öser ner.

Hade lite roligt med camen såhär när jag har så fruktansvärt tråkigt! Haha




Trött och uttråkad tjej! hahaha.

Ida


Tänkte sätta mig och göra lite skolarbete nu såhär en Fredag eftermiddag när jag äntligen har fått helg. Men har ju fasen inget att göra så då är det lika bra att sätta sig med det här så det kan bli klart någongång!
Smygtitt på håret, är inte så stor skillnad på den här bilden men det ser bättre ut i "verkligheten"

Ida

Halloj! Sitter på mamma och pappas dator (som vanligt..).

Har för ett tag sen kommit hem från skolan och nu är det äntligen helg! Bara jag som tycker det är skönt att åka buss? Tar helst en 60 för att kunna åka lite längre, så skönt att sitta å lyssna på musik och slappna av bara.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, visar sig väl. Blir nog hemma.

Imorgon är det ju meningen att det är granny. Men känner redan nu att kvällen kommer suga ganska rejält.
Ska alltid bli en massa krångel när det ska hända nåt. Kommer väl sluta med att jag stannar hemma eller nåt liknande. Aja.

Som sagt så när jag sitter på den här datorn har jag inga bilder. så får bli ett sånt här tråkigt inlägg som alltid.
Ska väl ta tag i att ta kort på mitt nya hår någongång också men orkar inte.. haha!


Frida





|kavaj|spets linne|bustier|skinnshorts|tunna tights| smycken|

Frida

Kan bara säga en sak, JAG MÅR SÅ JÄVLA BRA! tror jag inte mått såhär bra på länge!
Jag älskar mitt liv och det runt omkring mig!♥


Livet det leker!

Ida




I'm never gonna find another You. I'm never gonna get You. Because they are not You.

Ida

Kom hem runt 5 idag, även fast jag slutade 20 över tre så gick de ingen buss förns typ tio över fyra. surt!
Men nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen måste jag fixa mitt hår ikväll om det ska se någorlunda bra ut. Får se vad jag gör sen, om jag kikar tv eller några avsnitt oth.

Tänkte bara höra av mig så ni vet att jag lever.
Imorgon är det Fredag, vilket innebär att jag slutar två, och sen är det HELG!!!!! skönt! Har typ 3 lektioner i morgon, en av dom är idrott, och jag har träningsvärk, får se hur det ska kunna funka. haha! På Lördag är det GGS och då blir det ingen bloggning! Då ska jag va ute och ha kul för typ första gången på nån månad eller nåt.
Får se om det blir bra eller inte, kan inte säga de nu men antagligen spårar det väl ur som vanligt för mig.

Nu måste jag sticka in i duschen, puss!

Frida




|lång t-shirt|lacklegging|smycken|

RSS 2.0