•Ida

Vädret håller i sig, åå så underbart!

Sitter och taggar lite till P&L med Kings Of Leon i högtalarna! Underbart.
Idag går det inte annat än att må super, vädret är ju bäst, P&L snart, och sedan Kings Of Leon på detta!
Så jäkla underbart, den här veckan kommer äga sönder!!

Bussen går om cirka 45 minuter, så ska väl snart fixa det sista innan jag drar mig till bussen som tar mig å Frida till Falun, byter buss och sedan åker vi till borlänge, går lite på kupolen först, måste se om jag hittar lite kläder.. Sen drar vi oss väl bort till PEACE AND LOOOVEE!

Trots att jag mådde skit tidigare idag, mitt huvud ville inte samarbeta med mig, usch va dåligt jag mådde.. Mådde illa och kunde knappt stå upp, efter en "nässpray" som ska verka mot migrän och 2 treo så mår jag nu mycke bättre, gäller att dricka vatten, aja nu svamlar jag bara bort mig för jag är så glad, hihi vi hörs!


•Ida



Har inte bloggat idag, pga att vädret har varit så jääkla fiint!! Har legat ute och solat, och sen grillade vi lite, mums! Så jag har nyss kommit ut från duschen, för andra gången idag, gäller ju att iallafall försöka hålla sig fräsch nu när det är så varmt ute!

Vet inte vad vi ska göra ikväll, Mamma och Pappa pratade på att åka till Torsång och fika kanske, får se om det blir så, det visar sig! Annars håller jag väl mig bara hemma, städar lite på rummet kanske, och packar inför i morgon då det blir P&L!! WIE!

Kanske hinner slänga in något inlägg i morgon innan jag och Frida åker, vi åker runt halv 4 tror jag. Och blir kvar där till 1 eller när det nu slutade, blir asbra de :)

Imorgon är det Lykke Li och Kings Of Leons som gäller, måste plugga in lite låtar, hehe.

Hörs!

•Ida



true story..

•Frida



Måndag idag! Har redan gått ca 3 veckor på sommarlovet och nu gillar jag faktiskt att ha det, ville inte ha de först för trodde jag inte skulle träffa vännerna! Men siddu nästan hela lovet har jag träffat dom som lämnar och byter skola! Tummen upp för det!

Tillbaka till ämnet, ja måndag idag och jag har inte gjort nåt vettigt alls! Var bara jag och Mammsen och Eddie(min hund) hemma så det var skönt och bara chilla! Gick även med sovkläderna på mig typ hela dagen, haha!

Imån ska jag och mamma och kanske min syster och hennes kille till Valbo till Ikea och centrumet där! Älskar att vara på Ikea (a) Så ingen bloggning av mig imån, vi får hoppas Ida kan göra nåt åt det!

Sen på onsdag smäller det och resten av veckan !! Peace&Love here I come!

Nej nu ska jag väl se nån film och sen borde jag somna i tid eftersom vi ska åka runt halv 10 imån.. Så har en kanon kväll!

XOXO


Här får ni en bild från förra året! (syrrans bild)

•Ida

Som Frida skrev i förra inlägget var det pumpolaget + JLT igår.
Tycker själv att kvällen spårade ur helt tolalt för min del! Haha inga detaljer. Och kvällen vart väl lite småtråkig då de hände en hel del incidenter, mindre roliga.. Menmen, jag lovade mig själv att jag skulle ha kul, vilket jag hade till en början, men slutet av kvällen var ju bara skit. Fick väl lov att göra det bästa av de, så jag hade väl skapligt kul ändå. Inte den bästa midsommaren kanske men roligt folk umgicks man med så då blir det mesta bra!

På Tisdag börjar P&L, och taggar förfullt, eftersom vädret nu ska bli så gryyymt bra också!! Himla bra bränna man kommer få, hihi!

Så bloggningen kommer verkligen suga den här veckan, Tisdag-Lördag håller vi till i Borlänge, kollar på grymma artister och har det trevligt! Och Måndagen därefter så åker jag iväg på kryssning, blir borta till Tisdag kväll, så ja. Ser fram emot en grymt bra vecka, och jag hoppas ni får en lika bra!

•Frida



Pumpbolaget igår och John Lindberg trio var där och spela också! Är inte så insatt i musiken som spelas där! Men att träffa vännerna och hare bra är det bästa! Så det blev lite för partaj hemma hos Thom innan vi gick upp så det var riktigt kul! Riktgt kul kväll iallafall!

Jag, Ida


Ida

Fanny, Thom, Jag


Ida


Fanny, Kozzy


Jag


Jag, Kozzy


Nån Daniel, Jag, Martin, Thom

Ida


Martin


Linus, Jag


Pumpbolaget


Ida, Saga, Jag

•Frida


Var till Johan igår, skit kul kväll! Här får ni några suddiga iPhone bilder haha! Finns en hel del bilder och filmer från kvällen men tror dom här räcker!

Johan, Arvid


Saga, Jag


Jag, Johan, Emilia


Jag, Arvid, Saga, Emilia


Jag, Saga, Ante, Emilia

Jag, Fanny


Jag, Fläcken


Fanny, Carro

•Ida



Har precis kommit ut från duschen, ska nu blåsa håret, välja kläder, sminka mig, fixa håret och lite sånt där, sen får vi se när Frida blir klar, om jag går till T tidigare eller om jag väntar på Frida, det visar sig!

Iallafall, hela gårdagens eftermiddag/kväll spenderades hos mina kusiner, vi hade det trevligt med grillat, jordgubbar, glass å chokladsås, kubb-spel och lite kort-spel! Det var super trevligt, trots att vädret inte var så himla fint!
Menmen, det blir ju vad man gör det till :)

Frida tänkte dra med mig till Sågmyra på fest först, men jag kände att jag sparade mig till idag, och var med släkten istället och det ångrar jag inte en sekund! Haha visst, det kanske hade varit lite roligare att umgås med kompisar, men inte så roligt nu dagen efter, är glad att jag mår bra och kan köra järnet idag istället! hihi.

Hoppas ni får en super bra kväll, för det tänker jag ha, och idag så ska jag bara glömma allt å ha kul istället, var rätt längesen nu! :)

•Ida





•Ida

Drar iväg till mina kusiner om cirka en timme! Blir att fira eftermiddagen/kvällen där, och det blir nog säkert jätte trevligt, äta grillat och spela lite kubb om vädret tillåter!

Har iallafall tagit kort på min outfit och typ "facelook", ska göra ett tidsinställt inlägg så kommer det upp senare!
Nu ska jag dra mig och fixa klart håret, vi hörs!

Förresten, blir nog inte så bra bloggning i morgon heller, då kvällen kommer spenderas uppe på dössberget bland typ hela bjurs och se John Lindberg Trio och Pumpolaget. Blir nog en super helg detta!
Men kanske klämmer in ett inlägg på dagen!

•Frida




•Ida


Don't ever look back.

Är väldigt ledsen för min otroligt dåliga bloggning just nu! Och himla tråkiga inlägg, men jag har inget att blogga om, och därför gör jag inlägg om det som betyder mest för mig just nu, alltså inspiration av alla olika slag. Jag sitter och kollar igenom "inspirations"-bilder och en massa texter som jag ska bli inspirerad av, och som ska få mig att vilja fortsätta kämpa och vara stark nu när allt är som värst.
Det hjälper faktiskt, alla olika bilder på t.ex http://weheartit.com/, och en massa texter från t.ex låtar, andra bloggar, mina böcker osv. Så jag kanske är lite off just nu från bloggen och ni kanske inte alls tycker det är kul med dessa inlägg, men jag behöver det just nu, och därför lägger jag ut det här så att ni ska få ta del av det, ni som behöver lite inspiration!!


•Frida

Kolla nyss på Kenzas(sveriges finaste tjej) blogg och såg hennes tatuering som hon nyligen gjort och jäklar va fin den var!
Precis en såndär tatuering som verkligen betyder nåt! Om jag skulle tatuera mig eller om jag ska i framtiden skulle det bli en text som betyder nåt och nåt som man kan samla kraft ifrån!


Galet snygg!

•Frida











Synd nog ser kan inte så bra men är iallafall nåt! Och jag och Ida ska verkligen försköka se alla artister som vi vill iallafall en stund! Hoppas man lyckas!

•Ida


Asså seriöst?! Jessie J har ställt in, och då ersätter dom med nån random Henrik Berggren?! Vem är de??
ÅÅ va värdelöst, får väl trösta sig med att det är andra bra som kommer dit, men ändå, hon kan väl sjunga med en bruten fot? Sjunger ju inte direkt med foten.. Aja nu är de väl som det är. Tänker inte direkt tvinga hit henne, inte för att jag kan göra de heller så de är väl som det är. Surt iallafall!

•Frida







Gash! va jag älskar dans! Ragga är bara för kul  och så häftigt!
Tjejerna på videon längst upp är så jäkla grymma!
Och jag älskar killar som dansar!

•Ida


"Jag har accepterat rädsla som en del av livet -
särskilt rädslan för förändring...
Jag har gått vidare trots bultande hjärta som säger:
vänd tillbaka"


•Ida




källa: http://weheartit.com/

•Frida

RÖSTA PÅ MIN KLÄNNING!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


•Frida


Har varit vaken i ca 2 timmar då jag och Ida sov i min husbil. Trevligt kväll/natt igår, var och träffade Olle, Jonas och Anders i nån timme sedan åkte vi ut lite på byn ovh kikade lite. Sedan bestämde vi oss för att åka hem och kika på film! Tog kanske 30-40min innan jag hade tröttnat på filmen och var vrål hungrig och va gör man åt det? Jo man gå in och käkar såklart!

Är en aning seg nu då eftersom vi inte kom i säng förens vid halv 5 nån gång. Får hoppas jag kan sova inatt i min sköna säng istället!

Funderar på att ta en dusch nu om det finns nå varmvatten sen ska jag nog städa mitt rum och fixa lite!
Sen ikväll om det blir varmt kanske man ska ta sitt första dopp? hm?

Vi hörs!



•Ida


Världens bästa böcker!
Fått båda två av min Moster (mammas moster).
Fick den ena i konfirmationspresent och den andra i examenspresent, och jag älskar dom!
Som ni ser så är det då asså böcker med massa visdomsord i.
Och det finns så himla mycke som stämmer in på en själv.
Får en också att tänka och inse att allt inte är omöjligt!
Finns en massa olika för t.ex kärlek, vänner och annat.
Värt att köpa om ni ser någon!

•Frida




Tröja, 149:-


Shorts, 49,50:-


Hörlurara, 30:-

•Ida

Jag och mamma åkte in till Falun idag, firade hennes semester, eller vad man nu ska säga.
Fick med mig en hel del hem, så bilder kommer här nere!
Trevligt var det iallafall, och tack mamma för kläderna!
Riktig REA-shopping, det gillar vi!

Den här tröjan är dock från Lördags, kupolen med Frida!

Tröja 149:-


Byxor 50:- REA (ord. pris 399:-)

Örhängen 79,90:-

Trosor  59:-

Magtröja 69:-

•Ida

"Kärlek
är en resa
utan kompass
i ett väglöst land."


•Frida

Hejsan alla bloggläsare!
Just nu sitter jag hemma hos Ida. Hon ligger i sängen och spelar nog på sin telefon och jag sitter här vid datorn och nördar, haha sociala vi är!
Men vi kommer faktiskt inte på nåt att göra en tråkig söndag som denna! Är så sjukt trött efter gårdagens äventyr också, jag hade det iallafall riktigt kul i Sågmyra och var med mycket trevligt sällskap så det är värt att vara trött nu!

Imån har jag inga planer alls! Blir nog att kolla på film hela natten så då får vi se om jag sover bort dagen imån. haha.
+ Igår var jag och Ida till kupolen som Ida skrev och det blev en liten mini shopping, så grejerna därifrån ska också upp här på bloggen! Men det fixar jag nog imån!

Vi hörs, xoxo

Hitta även riktigt snygga bilder på mig och bästa!
..jadu normala är vi dock inte!




•Ida

Idag finns det ingen tid för att deppa!!

Frida ringde och väckte mig i morse vid kvart över 10 ungefär, fråga om jag ville vara med till kupolen, jag som sovit kanske 7 timmar då tackade iallafall ja!
Så har varit en dag på kupolen med bästis, och trött har jag ju varit kan jag ju säga, men finns ingen tid att sova så jag får helt enkelt va lite trött, hehe! Shoppade iallafall en tröja som kommer användas flitigt vid sena kvällar ute nu på sommaren! Mys.
Ska dra till Sågmyra till en kompis ikväll iallafall, så ingen bloggning från våran del! Nu ska jag sminka mig och fixa mig för snart kommer det massor med främmande hit, och jag har ingen aning varför, haha!
Men sen drar vi väl iväg och har en trevlig kväll, så somsagt, ingen tid för att deppa idag! Vilket är super bra :)
Får hålla humöret uppe där också så jag inte sänker ner allas humör, haha aja nog pratat om det nu!

Puss hej!

•Ida


"We don't pick who we fall in love with
and it never happen as it should.."

•Frida

HAHA!
hitta några snygga bilder sen skolavslutningen på Majas blogg! haha åh gud hur man såg ut! men roligt var det allt! jadu, vet inte riktigt vad man ska säga?



Den här är ju... mysigt? ;)

hihi!

•Frida

Hellu! Jag är tillbaka, med ett riktigt inlägg har inte blivit så mycket "text" bloggning.
Fredag idag har nästan ingen koll på vilken dag det är nu när det är sommarlov, haha! Har bara haft skit väder också under lovet så jag har faktiskt lust att börja skolan igen nu! illa va?

Har faktiskt inte gjort nåt på en vecka för har bara haft lov i en vecka?! känns som 5 kanske? Aja får hoppas det bra efter och under Peace & Love! gaash, va jag längtar!

Är ju sjukt många grymma artiskter som ska komma till P&L i år!
hoppas bara att vi får bra väder under veckan!

•Ida


"Framgång tycks framför allt bestå i att kämpa vidare när alla andra har gett upp."

•Ida

För att inte försöka tråka ut er som läser så tänker jag bara säga att den här kvällen har varit med bra umgänge men ändå så orkade jag inte hålla humöret uppe.
Tänker sätta på en film och somna till den om de nu är så.
Orkar inte med omvärlden just nu.
Men ändå vill jag inte vara ensam.

Aja vi hörs när vi hörs!

•Ida

03.19
Måste jag säga mer än att jag inte vill sova? Nu får jag väl lov.
Kan inte sitta uppe hela natten och sova bort hela dagen i morgon, även om det kommer hända.
Men aja vi hörs!

•Frida


•Frida


Blev en tur till stan med Ida today! Detta fick följa med hem,
 
Tröja, 150:- REA (ord. pris 249:-)

  
Byxor, 100:- REA (ord. pris 199:-)


Väska, 149:- REA (ord. pris 299:-)


Schampo, 19,90:-
Balsam, 19,90:-
Hårinpackning, 49,90:-


Vaxremsor, 59,50:-


Trosor, 30:- REA (ord. pris 79,50:-)

•Ida



"Alla våra drömmar kan gå i uppfyllelse,
om vi har modet
att hålla fast vi dem."

•Frida


•Ida



"Blundar för verkligheten som kommer allt närmare.."

•Frida

Halloj! Nu sitter jag hos Jon med några vänner till han och mig. Var ett tag sen jag träffade Jon så drog hit medans dom spelar och jag sitter här och har ingen annat för mig! Aja får se vad vi hittar på sen.

Är helt seg idag av nån konstig anledning? Kanske kommer nu sen i fredags, hehe!
Nej har inget annat att säga mer så herå!

•Ida


Varje sekund
kan vara
en ny början.
Det är ett val.
Det är ditt val.

•Ida



I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And tonight it's only you and me
And I dream about you all the time

•Frida




•Frida

Verkligen dålig bloggning av mig! Men det har varit så mycket den senaste dagarna, både jobbiga saker och roliga saker! Men nu är jag tillbaka (förhoppningsvis!)
Har ju mycket bilder som jag ska visa er både från balen och från skolavslutningen som var igår!

Som sagt har det varit skolavslutning igår och det var glädje och tårar inblandade! Kommer sakna bjursåsskolan så otroligt mycket och alla lärare och elever som går där och som gick! Klassen och mentrorerna är nog den jag kommer sakna mest! Men jag tror och hoppas att vi kommer ses snart igen!

Tillbaka till bilderna! Gjorde en video till er från balen och skolavslutningen och från kvällen igår, eftersom det skulle bli för drykt att ladda upp alla bilder en-och-en så gjorde jag en video istället med alla bilder i! + så får ni höra en grymt bra låt med! 

Så här får ni se!:

Jag saknar er redan! och alla minnen tillsammans alla 9or samt lärare!

•Ida

Nu är jag vaken! Har vart det i ungefär en timme..
Fixat håret och sminkat mig har jag gjort, vet dock inte om jag ska ha håret såhär som jag har nu, haha!

Idag blir det ingen bloggning alls eftersom vi ska till skolan vid 8, träna kör, ta lite kort i klassrummet på hela vår klass, till kyrkan och grina lite, grina lite mer sen få betyg m.m sen åker vi iväg med traktorn och kör en liten vända, åker hem, käkar och fikar lite med släkten och sen iväg igen på fääääst vid 6!

Kommer bli en känsloblandad dag! Med mycket tårar och antagligen mycket skratt!
Men vi hoppas på att den inte blir alltför sorgligt så man behöver gråta hela dagen, den kommer ju trots allt bli rolig också! :)

Vi hörs när vi hörs!


•Ida

(Tidsinställt inlägg)

Just nu är jag hemma hos en klasskompis till mig, vi ska "pynta" vagnen som vi ska åka på i morgon!
En sista kväll med klassen innan vi skiljs åt, känns riktigt sorgligt!

Vi ses antagligen imorgon på kvällen också, men är inte helt säker om vi är hela klassen på samma ställe.. tråkigt nog! Iallafall så ska jag se till att ha kul nu, kameran hänger med så det blir bilder! Har förresten bilder från skoldagen också så de kommer väl sen!

Puss och ha en bra kväll!


•Ida



No, this is not the time or the place for broken hearted
Cause this is the end of the rainbow
Where no one can be too sad
No, I don't wanna leave but I must keep moving ahead
Cause my life belongs to the other side
Behind the great ocean's waves.

Bye, bye Bjursås Hills I'm gonna
miss you wherever I go I'm gonna
come back to walk these streets again
Bye, bye Bjursås Hills forever .

Thank you for the morning walks on the sweet sunset
And for the hot night moments
For the fantasy in my bed
I take a part of you with me now and you won't get it back
And a part of me will stay here, you can keep it forever, dear
Wooaoo...

Bye, bye Bjursås Hills I'm gonna
miss you wherever I go I'm gonna
come back to walk these streets again
Remember that we had fun together.

Bye, bye rodeo girls I'm gonna
Love you wherever I go I'm gonna
Come back so we can play together
Bye, bye Bjursås Hills forever.

Long distance love, does it work?
All the miles in between get in your head
No, I don't wanna go
I don't wanna go.

Bye, bye Bjursås Hills I'm gonna
miss you wherever I go I'm gonna
come back to walk these streets again
Bye, bye

Bye, bye Bjursås Hills I'm gonna
miss you wherever I go I'm gonna
come back to walk these streets again
Remember that we had fun together.

Bye, bye rodeo girls I'm gonna
Love you wherever I go I'm gonna
Come back so we can play together
Bye, bye Bjursås Hills forever.


När lärarna spelade den här låten idag på avslutningsmiddagen, kunde jag inte hålla tårarna inne, lyssnade på texten och jag fattar hur jäkla bra vi har haft det på denna skola!

Jag kommer sakna ALLA 9or, och ALLA lärare!
Det är helt sjukt att vi slutar i morgon, och det är vissa vi aldrig kommer träffa eller se igen..

Som sagt, jag kommer sakna er hur mycket som helst! NI ÄR BÄST!♥


•Frida

Vitamin C - Graduation


"And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down

These memories are playing like a film without sound

And I keep thinking of the night in June
I didn't know much of love, but it came too soon
And there was me and you, and then it got real blue
Stay at home talkin' on the telephone and
We would get so excited, we'd get so scared
Laughing at our selves thinking life's not fair
And this is how it feels 

As we go on, we remember
All the times we had together

And as our lives change,
Come whatever
We will still be, friends forever

So if we get the big jobs and we make the big money
When we look back now, will *our jokes* still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Can Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
Come whatever
We will still be, friends forever

La, la, la la,  yeah, yeah, yeah
La, la, la, la,  we will still be friends forever

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there? Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly"


Kommer verkligen sakna ALLA 9:or, vill verkligen inte sluta nu när man man så kul med er!

•Ida

YES! lättnad.. Min klass har äntligen hittat vagn och traktor till skolavslutningen, känns riktigt skönt då vi skulle vara mobbade och åka buss, gå, cykla eller något liknande annars. Dock har vi ingen förare till traktorn än, men det ska vi nog kunna fixa!
Just nu är jag hemma en liten sväng innan jag ska dra iväg igen. Är nämligen Cabaré ikväll, och det ska bli så kul! Tråkigt bara att vi dansar en enda dans, sen är detta också över, lika som balen.
Jag ska tvinga mamma och pappa att filma våran dans + killarnas, så kommer det upp sen, haha såå grymt!

Tar nog även med mig systemisen nu på kvällen, så ska se till att ta lite bilder, är ju trots allt näst sista kvällen vi är tillsammans..

Puss på er!

•Ida

Rolig dag? eh nej!

Tränat som galningar på dansen till Cabarén. Lagt på en massa nya steg idag. Cabarén är i morgon.
Och nu så förstördes allt..
Man har sett fram emot det här ända sedan första gången man såg cabarén, "snart är det vår tur.. längtar"..
Men när det äntigen är våran tur så ska ju allt skita sig som vanligt!
Det är alltid så.. Allt är så mycket nu, det är Cabaré i morgon, Avslutningslunch på torsdag som jag förövrigt kommer grina som en galning på, (planerar ett roligt vattenkrig innan..heheh) Skolavslutning på Fredag!
Det är verkligen inte långt kvar nu!
Ingen vagn eller traktor har vi heller.. Vi får nog gå ser det ut som!

Nog om det nu.. Jag och Frida skulle åka iväg och ta årets första dopp idag.
Frida hämtade mig med moppen, vi åkte iväg en liten bit, det börjar smådugga lite..
Vi skiter i det och tänkte åka och bada ändå. Men när det sedan börjar spöregna/hagla eller vad det nu var så ångra vi oss på en gång, haha!
Pissblöt kom jag hem och fick inget första dopp idag :(

Drar iallafall snart till Grycksbo först (mamma skulle köpa nå blommor eller nåt) och sedan till Sågmyra! Ska kika om jag hittar några skor till skolavslutningen, klänningen har mormor sytt upp nu, så den ska antagligen vara bra, och får hoppas att jag hittar ett pra fina skor men inte allt för dyra.. hehe.

Nu ska jag dra mig, måste dricka myyycket vatten, är ju så jäkla kvavt ute!

•Ida

För världen är du bara en person, men för mig är du hela världen

•Ida

VERONICA MAGGIO - MITT HJÄRTA BLÖDER

Får ingen luft
Blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort
De andra drog
Andas, andas men det är för varmt

Jag är för full
Du är för ung
Jag ser dig prata men hör inte ett dugg
Letar mig ut
Blinkande ljus
Andas, andas allting snurrar runt

De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

Jag är så svag
Ger dig en kram
Jag ser dig ringa men har inget val
Vi går på rad
Sotiga barn
Barfota fötter genom hela stan

Åh nej
Nu ser du mig
Jag måste rota i väskan efter mod
Jag är så hög
Jag kunde dö
För jag kan göra det som ingen gjort
Som ingen gjort

De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
De stänger här men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
Åh, kom vi sover över

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll
Vill inte vara själv

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

Åh
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
Jag tror mitt hjärta blöder

•Ida

Hinner blogga lite nu innan Frida kommer hit, och sedan tar vi en buss till Falun idag igen!

Gårdagen var huuur tråkig som helst!! Vi åkte ju in till Falun, gick runt där i ungefär 2 timmar, hade skit tråkigt.. Åkte hem, sen hem till en kompis, var där och hade skit tråkigt där också, haha sen åkte vi väl hem vid halv 2 kanske..
Och idag hoppas vi på en bättre kväll och det tror jag nog också att det kommer bli!
Vi får väl se helt enkelt..

Puss på er!

•Ida

Jo men visst blir det falukalaset allt! :)
Varken jag eller Frida pallar vara hemma ikväll, så vi tar bussen till Falun, chillar lite där och har det trevligt och sen tar vi väl en buss hem någon gång ikväll! Känns som det kommer bli en bra kväll.
Så ingen bloggning blir det, men ni får ju ha förståelse för att vi kanske inte har tid att sitta vid datorn nu hela tiden, det här är sista helgen innan det är sommarlov och det ska vi ta vara på, sista helgen som 9or för den delen också!

Vet inte riktigt när Frida kommer hem, men när hon gör det så tar vi en buss..


•Ida

Var en liten känslosam dag igår! Men som tur va så slapp jag sitta hemma och deppa hela kvällen, följde nämligen med Frida ner till Delfin, där Josefine, Thom, Erik och Jon var. Vi åkte flytbrygga ut till killingen och sen tillbaka, drog sedan till bjursen där det var trevligt folk!
R sov hos mig inatt så jag har inte kunnat blogga, kom hem runt 2 igår, men somnade inte förens halv 5 kanske, och idag är jag skapligt trött!

Får se om det blir lite falukalas senare, Frida ska på hennes systers bal i Rättvik så bestämmer vi lite mer när hon kommer hem därifrån! Kanske hör av mig senare ifall jag stannar hemma, det visar sig helt enkelt!

•Frida

Har inte kunnat laddat upp bal bilderna för blogg.se vill inte som jag! Så fort problemet är löst så laddar jag upp dom! Men en ganska konstig sak gick en bild att ladda upp? hm? Aja ni får se mer foton sen!

Såhär såg jag iallafall ut!

•Ida


Mina fina älskade klass!
(dock inte hela klassen men resten var ute på vift så dom fick skylla sig själva, saknas 6 st)

Jag kan inte fatta att balen var Igår, att cabarén är på Onsdag och avslutningen på Fredag.
Att våran tid tillsammans snart är slut. Det är inte förens nu jag fattar att vi snart kommer skiljas åt, och att vissa kommer jag kanske aldrig se igen. Att våran älskade klass som aldrig kan komma överens nu snart ska splittras. Jag har inte känt att det är så nära slutet som det är nu.. Och att vi inte kommer träffas hela klassen igen, förutom på skolavslutningen och då när vi precis ska splittras.
Ingen av oss kommer någonsin gå i en klass som är såhär dåliga som vi på att bestämma saker tillsammans, som bara är elaka mot varanda och aldrig kan vara snälla. Men det är ändå konstigt att man känner att man tillhör klassen ändå, fast man ibland känner sig hatad (men innerst inne vet att dom som säger det menar tvärtom!).
Jag har försökt att inte tänka på att vi ska skiljas åt, men nu så kände jag att det var en sån här dag som var jobbig eftersom vi nu bara har 3 dagar i 9an kvar. Jag hoppas att jag håller kontakten med dom flesta, vi bor ju ändå i samma by som dom flesta, och dom andra är inte så långt bort dom heller! Vilket känns skönt.
Men det kommer aldrig att bli samma sak igen!

Det är så konstigt att det känns som vi gick i sjuan igår.. Jag minns sjuan så himla bra, det känns inte som 3 år sen vi snart skulle sluta sjuan och efter sommarlovet få bli åttor, inte längre vara minst!
Nu är vi störst, men blir snart minst igen. Det är helt sjukt va fort dom här sista veckorna efter jullovet har gått.
Och dom sista veckorna har bara flygit iväg. Kan vara för att vi har haft så roligt nu sista tiden.
Och det ångrar jag inte en sekund av! Vi känner varandra bättre nu, vi börjar bli en tajtare klass.
Men då ska vi sluta nu. Det är ju förjävligt.

Jag kommer sakna er 9A men jag hoppas att vi ses igen om några år! :)

(bilder från själva balen kommer senare..)

•Ida

Som Frida skrev så är det bal som gäller ikväll! Kommer bli såååå super bra!
Har precis blivit klar med sminket och håret var jag och gjorde i ordning tidigare, om ungefär 1 timme börjar jag med klänningen och vid 6 blir jag upphämtad av min balkompis (Anders).

Jag ska se till att få några kort på mig, men det kan då inte vara några problem då det är fullt med kameror överallt.. Tar även en kamera med mig in där vi ska äta och dansa, så hoppas väl på att få lite bilder på alla fina 9or där inne också! Jag hör kanske av mig i morgon, är lediga, långlång helg denna helg!

Nu ska jag fixa lite smått, ha en bra kväll för det tänker jag ha!

•Frida

BAL IDAG!

Japp idag har både jag och Ida bal! Så det blir inte alls nån bloggning under kvällen!
 Nu ska vi vara tillsammans alla 9:or och ta och ha roligt den sista tiden!

Bilder på hur vi såg ut och hur det var kommer upp på bloggen sen! Det lovar vi er!
Jag har vartit och blivit sminkad och blivit fixad i håret så jag ska bara på med klänningen och sen vid 6 kommer Rasmus (killen jag ska gå med) och hämtar mig!

Är så nervöööös!

RSS 2.0