NY BLOGG! / frida

Som ni sätt vi har vi gjort egna bloggar och det känns så bra!! ida har ju länkat sin blogg så tänkte att ni kanake vill veta vart jag hamnat någon stans! min blogg heter : http://fridanordness.blogg.se/.
Hoppas ni följer mig, puss!

Ida

Från och med nu slutar jag/(vi) blogga här. Ni hittar oss på våra egna bloggar istället. Tror det blir bättre.

http://idaleander.blogg.se
läs :)

Ida

http://idaleander.blogg.se 

kika in, läs, följ!


Frida

jag orkar inte. nej jag orkar verkligen inte med det här men blogg"livet" tror verkligen inte det är min grej! Skriver bara en massa skit, ingen läser det jag skriver det här suger verkligen. Men jag behöver ett ställe där jag kan skriva men det här funkar verkligen inte. Den ända som skiver är min vän Ida och som håller bloggen vid liv! Vad ska jag göra, för snart skiter jag i allt för igen bryr sig.


Ida

Börjar med en ny kategori.



Kommer innehålla allt från grymt snygga killar till små söta hundar osv.

Frida

Ge mig? jag gör allt!

Ida

Hemma efter ett träningspass på gymmet med mamma.

Nu: Duschen
Sen: läsa bok medans jag väntar på att maten blir klar.
(har blivit beroende av twilight böckerna, ska börja på den sista nu!)


Ida

Nu:



Asbra fredag kväll, brahej!

Ida

Idag ska jag tröstäta så mycket att jag inte ens kan gå på mina egna ben, ska rulla fram efter den här kvällen. Kan behöva lite uppmuntran med godis, chips och cola. Låter super, och så kommer min kväll se ut, antagligen med idol och senare en film! Tänker också somna med filmen på och godiset i handen. Asbra fredag kväll!
Nu ska jag tycka synd om mig själv igen, pga ett antal många anledningar.

Så ja, jag hör väl inte av mig nå mer. hejdå


jag önskar att få mitt liv tillbaka. jag önskar att få mig själv tillbaka.
Gör om mig till bebis, gör om mig till den dagen på bilden, för jag kan lova dig att den dagen var så sjukt mycket bättre än vad dom här dagarna är. Du och jag. Till och med där? när vi va så sjukt små. så varför inte nu?

Ida



36 år.
Idag har min mamma levt utan hennes pappa i 36 år, jag kan inte fatta det själv. Hur vilsen skulle man inte vara utan föräldrar? Kan inte tänka mig själv den dagen jag har levt utan min pappa i 36 år.

Jag fick aldrig träffa min morfar. Har aldrig pratat med han. Aldrig sett han. Aldrig vetat om att han har existerat. För när han levde, så gjorde inte jag det. Jag var ingenting då. Bara luft, om ens det? Jag önskar att jag hade fått chansen att träffa honom. Att få prata med han och se på han. Jag vet inte ens hur han ser ut. Och det skäms jag för. Jag kunde ju iallafall ha letat på ett foto?

Jag hatar sånt här. Jag hatar att folk måste dö. Måste bara försvinna och sen inte finnas mer. Varför är livet värt att leva om man sen bara ska försvinna? jag förstår mig inte på döden. förstår mig inte på varför människor måste dö. kan inte tänka mig själv hur det blir den dagen jag dör. blir det bara svart? och sen händer inget mer? förstår inte.

Ibland undrar jag om mormor tänker på dig, om hon brukar tänka på dig innan hon somnar, om hon brukar gråta för att hon saknar dig. Men hur ska jag veta? För mig känns det som det skulle vara omöjligt att ens kunna glömma en man som man varit gift med, som sedan dött. Som har lämnat en ensam här på jorden. Hur hanterar man det? Skulle inte stå ut. Jag undrar hur vad min mormor gör den här dagen, vad hon tänker på och vad hon gör för att inte bryta ihop.

Jag kan inte förstå att min mamma förlorade sin pappa när hon bara var 5 år gammal, när man inte ens gick i skolan. När man var så liten så man inte ens visste vad döden var. Vart man tog vägen och varför man dog. Jag skulle inte kunna mista min pappa ens idag, jag vill leva med mina föräldrar många år till. Kan inte tänka mig den dagen någon av dom försvinner, jag vill inte tänka så. För då kommer tårarna.

Idag så skänker jag tankarna till min morfar, min morfar som jag aldrig träffat, men som jag kan lova var en bra morfar. En morfar som jag saknar även fast jag aldrig sett dig, aldrig pratat med dig eller aldrig kramat dig.
Idag Morfar, så har du varit borta i 36 år, 36 år i himlen, jag hoppas du hälsar på både mamma och mormor flera gånger i veckan, ser till så att inget hemskt händer dom. Jag hoppas att jag får träffa dig när jag kommer dit du är. Hoppas på att få prata med dig, för jag saknar dig. Även om jag aldrig har träffat dig.

Min alldeles egna morfar.

Ida

Vafan är felet på mitt huvud? Nu har jag haft extrem huvudvärk i snart tre dagar, vad är problemet? hm, mat? maybe.
Fick bli skolan idag, huvudet var bra imorse men nu är det lika dåligt igen, åh dö. Sitter vid nån liten "datasal" i skolan och gör ingenting. Är allmänt sur på datorn jag har pga att den inte vill in på den sidan vi ska göra matteläxan på och den är till idag, så ja det var ju ganska kört då. Matte klockan 2 sen slutar vi. Ska till stan när vi slutat och lämna in min mobil, så får väl va utan den i ungefär 3 veckor eftersom telia inte precis är kända för att va snabba på sånt.

Ska kanske sluta tråka ut er med min tråkiga texter, menmen!

Frida


Ida



Kyler ner hjärnan med en b&j och läser min bok. 21:00 blir det Greys anatomy, kika på de!! Imorgon blir det äntligen skola, klarar inte av å va hemma, hur tråkigt som helst, så får jag ju träffa min underbara klass också. ha de bra!

Ida

 Så sluta kolla på mig med den där blicken som får mig att smälta, sluta bara sitt där och kolla. Gör något. Gå därifrån. Säg att jag är äcklig. Gör vad som helst. Ge mig ett tecken. Ge mig ett tecken på att jag antingen ska ge upp eller kämpa mer.

Frida

Myser i solen men Ellinor och Moa! Nu känns det som sommaren är på väg tillbaka, det är sol ganska varmt ute! Mys!

Bild på våran mysiga stund ;)


ida

Ligger hemma i soffan framför tv. Är hemma från skolan pga att huvudet typ sprängs snart.



Igår var jag i skolan, som vanligt haha, fick världens huvudvärk innan lunchen, vart värre efter och tänkte egentligen åka hem innan sista lektionen, men gjorde det inte, sista lektionen gick segt och sen fick jag äntligen åka hem, haha! Skulle ju gymma med mamma men vart inte så då jag knappt kunde stå upp utan att bli yr.
Skulle ha lämnat in min mobil på lagning också men skulle göra det idag, vilket det inte blev något av heller. jäkla skit! :(

Ska fortsätta kika på tv eller nåt nu.


Ida

Jag är tråkig. Jag har absolut inget att blogga om. Är trött och på allmänt dåligt humör.
Japp, just idag är livet jobbigt för mig. Somnade skit sent igår, gick upp tidigt imorse, även om jag hade sovmorgon till 10 fick jag lov och gå upp halv 8 för att hinna med den där jävla bussen. Har varit en seg dag, alla har varit trötta och ja. Hoppas morgondagen blir bättre. Ska btw träna imorgon, äntligen, har längtat!

Nu ska jag bädda rent i min säng, tvätta bort smink osv. sen lägga mig i sängen med min bok och läsa några sidor sen äntligen sova.

Frida

Nu ska jag plugga!
Har även en plan på att starta en musik blogg, som en lite privat blogg! skulle de låta bra?

Ida



I lay my head back down.
And I lift my hands and pray
To be only yours, I pray, to be only yours
I know now you're my only hope.

Ida

hallå hallå hallå hallå!

Hemma igen efter 1 timmes dans! Kändes så jäkla skönt att dansa idag fast man var hur trött som helst. Älskar dans!!!! ♥ Ska alldeles strax slita mig från datorn och göra klart några skol-uppgifter. Sen lägga mig i sängen och läsa min bok. Mysig söndag! hihi :-)

Se och njut, åh älska!


Ida

Nu har jag och Emma haft en trevlig kväll, bara pratat en massa skit och jag har i stort sett pratat ut om allting som känns skit just nu. Det kändes bättre ett tag. Men nu kommer allt tillbaka igen. Så ska ta och tvätta bort smink, tvätta naveln osv. Sen lägga mig i sängen och antagligen som igår, somna med boken i handen.

Känner att jag lägger mig tidigt, men orkar faktiskt inte ha kvällar där jag sitter och deppar sönder mer. Förstör bara mig själv och alla andra runt omkring mig. Så jag lägger mig och sover istället.

Gonatt!


Ida

Tjenare tjenare!
Är nu hemma efter en dag i både Rättvik och Sågmyra. Åkte till rättvik vid 12, kom hem runt 4, fick med mig lite saker hem, kommer bild sen. Sen när vi kom hem så åkte jag och Frida till Sågmyra med moppen, fyfan va kallt de va!! Köpte inget där och vi fick lov att jäkta igenom "alla" affärer. Sen så har jag nyss kommit hem, förresten vart jag och Frida stoppade av polisen när vi åkte in i bjurs, haha så kul! Snygga poliser också ♥

Ska alldeles strax upp till korsvägen och träffa Emma, vi tänkte köpa lite strips och sitta uppe där och snacka, sånt som vi är bäst på! :-) Sen vet jag inte vad som händer, ikväll så blir det väl att vara hemma som vanligt och sen imorgon är det dans.

Pusshej!

Frida





Calvin Harris - Feel So Close


Ida

Sitter nu i min säng med datorn framför mig och ögonen vill inte längre hålla sig öppna. Asså buuhu klockan är bara 10. Har haft en ganska jäktig dag, inte lugn någonstans. 


Har iallafall varit i skolan, hade 3 lektioner, idrotten var askul, vi körde cs. Verkligen älskar min klass :-)
Efter skolan drog jag ner på stan, mötte mamma på gina, ,köpte en bh och trosor, så snygga! Kommer bild när jag orkar ta en! Sen så gick vi lite på stan, drog sen upp till Lugnet, gymmade, och sen hem. Väl hemma så åt jag och duschade sen åkte vi och hämtade pappa i grycksbo på hans jobb, åkte sen till mormor och fikade, sen hem och sen har jag spenderat resten av kvällen i soffan framför Idol med chips och cola.

Somsagt så är jag jätte trött. Men det är ju Fredag och är väl utmattad efter en vecka i skolan. Får se hur tidigt jag slocknar ikväll. Imorgon bär det av mot Rättvik med Frida iallafall, Rättviksmarknad som gäller! Ska leta navelsmycken och sen armband. Får se om jag får med mig något hem, isåfall kommer det bild på det också.

Ska väl göra nåt annat nu, får se vad jag hittar på. Men puss på er!


Ida

Sitter i datasalen nu igen, som alla andra svenska lektioner, hehe. Första lektionen, efter har vi samhällskunskap i 2 timmar, åh så drygt. Sen mat och sen idrott. Känner verkligen att jag inte orkar va i skolan idag.'

Men jag får väl stå ut. Är ju trots allt bara 3 lektioner. aja nu måste jag jobba :(


Ida

Kvällen var bra fram till nu, jag hatar detta. Nu lägger jag mig i sängen med min bok och kopplar bort världen för ett tag. Hörs imorgon.


Ida


(snodde bilden från Johannas blogg)
VO11! Världens bästa klass ♥


Tjenamors! Sitter just nu på mitt rum och njuter av att veta att jag inte har några läxor att göra, så jäkla skönt! Dagen har varit bra, har bara haft 3 lektioner men ändå gått i skolan från 9.40 till 15.00. Med några timmars hål där emellan! Dryga Torsdagar..

Imorgon är det äntligen Fredag, veckorna går så sjukt snabbt. Men ska träna efter skolan, sen vet jag inte vad som händer, lär väl bli att äta upp det jag har tränat bort.. hehe nyttiga jag.

Nej nu ska jag kika på tv eller nått, puss!

Frida

Hahahaha den här lappen satt på skolans toalett! Och jäklar vilket leende på läpparna jag fick när jag läste "det andra"! Skolan är rätt kul ändå!



Ida




det är inte mer än sant.

Ida

Måste bara säga att det känns så jäkla skönt att jag och Emma har hittat tillbaka till varandra igen, vi hittar alltid på något som jag aldrig skulle göra med någon annan, hehe. Och vi pratar alltid om allt mellan himmel och jord♥

Somsagt så har dagen idag varit bra! Haha vart inte direkt så att jag drog hem det första jag gjorde efter vi hade slutat. Jag och Emma stod och väntade på bussen och så kommer det alltid en 60 Grycksbo innan våran andra kommer typ 5 minuter senare. Och den bussen som ni kanske förstår går bara till Grycksbo. Jag och Emma orkade inte vänta på den andra så vi tog den där 60 Grycksbo dumma som vi är, och sen vart vi kvar i Gbo i ungefär 1 timme. Menmen alltid trevligt med min lilla emmis! :) Har varit hemma sen 6 ungefär, men har mest legat i soffan och latat mig, hade bara 1 tal matte i läxa så det var ju chill, har inte behövt pluggat så mycket den här veckan, sååå skönt!!

Nu ska jag väl ta och tvätta min fina piercing och sen ska jag kika lite bloggar sen krypa ner i sängen min bok! Förresten så är jag så grymt sugen på att ta hål i tungan, åååh :( Nu kommer jag bli beroende och typ ta hål överallt, vill förresten ta en Industrial också. Bajs!

Frida

Måste bara tipsa om ett lypsyl som jag köpte igår! Och jäklar va perfekt färg och otroligt mjukt på läpparna!
Inte alls så dyr heller, runt 25:-!
Finns iallafall att köpa på Apoteket.

-Den sista bilden Kanake Inte var den bästa men den får duga!


Ida

Sitter i skolan i datasalen just nu, sista lektionen, riktigt kung! Dagen har varit bra, har haft praktiskt i metodrummet lektionen före den här. Det var riktigt roligt, fick ligga i en säng medan dom andra bäddade åt mig, heheh. Slutar om 50 minuter, åh surt.. Vill sluta, och vill hem och äta mat. Hungrar ju ihjäl. Skulle egentligen och träna med mamma efter skolan men blir antagligen inte så idag, vill träna. :( Menmen, nu kanske jag måste jobba lite. haha duktig tjej.
 fin bild jag hade på min användare på datorn :)

Frida

Rebecca & Fiona - Turn it down

Ida - Frågestundssvar.

Emma
1. vad är det bästa du vet?
2. Vad önskar du dig i julklapp? (måste börja planera redan nu ;))
3. trivs du bättre på kristine än i bjurs? (skolan alltså)
kram! :D

Svar: 1. Det bästa jag vet, oj. En av sakerna är nog att vara kär. Att vara upp över öronen förälskad i någon och veta att den personen känner precis samma sak tillbaka. Dock så har jag inte varit med om det speciellt många gånger, och om jag får vara med om det varar det inte speciellt länge. Sen en andra sak jag verkligen älskar, är att skriva. Speciellt när jag är arg eller ledsen, helst när jag är ledsen, då skriver jag. Jag kan skriva texter som ingen annan förstår, vilken kan vara skönt, men också så har flera stycken sagt till mig att dom känner igen sig i mina texter och så. Och det är skönt kan jag lova. Så ja jag älskar att vara kär, och när det går snett så älskar jag att skriva om det.
2. Haha oj, julklapp? Seriöst? ;) Jag vet faktiskt inte, har inte tänkt på det, är ju iallafall några månader kvar, en sak är iallafall P&L biljett. Annars vet jag inte.
3. Asså jag vet inte om jag trivs bättre på kristine än bjurs, skolan är större, (svårare att hitta, iallafall första veckorna, nu går det någorlunda bra) men mindre folk än i bjurs, bjurs var en liten skola men rätt mycke folk. Så jag vet faktiskt inte. Jag trivdes som fisken i vattnet på Bjurs, men jag kunde ju inte alltid gå där heller, så jag hoppas att jag kommer trivas lika bra på kristine i framtiden :)
Kram! :D



Marie:
Vad använder du för smink? :)
Svar: Jag använder väl foundation, puder, mascara, ibland eyeliner och ibland ögonskugga.

Anonym:
1. Vad saknar du mest med bjurs?
2. Bråkar du och Frida eftersom ni aldrig umgås?

Svar: 1. Vad jag saknar mest med bjurs (antar att du menar skolan) är att vi hade såna bra lärare, sista halvåret, asså typ sista terminen av nian var den bästa tid jag vart med om tror jag. Kan väl ha varit för att jag hade fått upp ögonen för någon också (om ni förstår vad jag menar) men ja, jag saknar lärarna och klassen, eftersom jag nu går i en klass med bara tjejer, och 1 enda kille.
2. Nej jag och Frida bråkar inte, vi har haft våra upp och nedgångar nu sista tiderna, men allt har berott på mig och nu för tillfället så bråkar vi inte. Men vi har aldrig tid att ses, för skolan tar upp sån jäkla mycket tid just nu, båda vi kommer hem runt 5 på dagarna och då orkar man inte precis göra något, eller så har man läxor eller prov att plugga på. Så nej vi bråkar inte.


Anonym:
1. Gillar du din skola som du har börjat på?
2. Gillar du din klass?
3. Har du fått nya vänner?
4. Vad vill du bli efter skolan?

Svar: 1. Ja som jag har sagt i en tidigare fråga så gillar jag min skola! Den är liten och bra, eller asså den är stor, men det är inte så mycket folk! :)
2. Jag älskar min klass!!
3. Jag vet inte, asså jag har inte kommit någon sådär nära som vissa andra har gjort, men jag har träffat nya människor det har jag gjort.
4. Jag vill bli ambulanssjukvårdare, kommer dock få lov att plugga flera år till efter gymnasiet isåfall, men ska iaf jobba 1 år efter jag gått ut 3an. Har jag bestämt redan nu, i Norge!

Eleonora
1. Säg 3 personer du berättar " nästan allt för#
2. Säg 3 personer du värkligen litar på till max.
3. Ko eller gris?
4. Visst är jag bäst?
puss på dej ida!


Svar: 1. Jag kan typ inte berätta precis allt jag tycker och tänker för någon, så ja nästan allt berättar jag för Frida och Emma, sen är det nog dig! (Eleonora alltså).
2. Samma personer här, jag måste lita på dom som jag berättar allt för. Jag har svårt att släppa in personer och jag har svårt att lita på vem som helst. Är få som vet precis allt som mig, och är få som jag pratar om mina personliga saker med.
3. Gris! Dom är sötare, fast stinker men är fortfarande sötare, hihi.
4. Klart du är bäst! :*
Puss! :D

Anonym:
1. saknar du bjursåskolan?
2. är du osams med någon just nu?
3. gillar du någon?
4. är du nöjd med ditt utseende
hoppas dom duger fina du :)

Svar: 1. Men haha samma frågor hela tiden. Ja jag saknar Bjursskolan. Enormt mycket. Är dock säkert för att jag hade så många minnen därifrån med en viss person. Men jag saknar den ändå.
2. Nej jag är inte osams med någon. Det kanske finns personer jag inte pratar med lika mycket som förut pga vissa saker. Men jag är inte osams med någon vad jag vet.
3. Om jag gillar någon? Rolig fråga, asså jag vet inte. Jag tror det.
4. Nja, jag ser ut såhär och någon gång måste man väl acceptera det. Så jag är mittemellan. 
Carro:
Vilken är din absoluta favoritmat??? :-)
Svar: Min favoritmat. Det är nog tzatziki faktiskt, så grymt gott!!

Carro:
Vilken är din absoluta favoritmat??? :-)
Svar: oj, svår fråga. Men måste nog säga Tzatziki, så sjukt gott!


Elionore
1. Hur kan du vara en sån fin vän?
2. Favorit färg?
3. Någon färg som du absolut inte tycker om? :)

Svar: 1. Haha jadu, det vet jag inte! ;-)
2. Gul är nog min favoritfärg, lite udda från alla andra som säger "Gult är fult". Men tycker det är sniiiggt!
3. Oj, typ senapsgul, eller orange. :)

Alexandra Skoglund
Finns det någonting du inte skulle klara dig utan?
Svar: Jag skulle inte kunna klara mig utan min familj. Senaste tiden har jag varit så beroende av min familj så jag vet inte vad. Det är dom som har fått mig på bra humör igen när jag tänker för mycket. Det är dom som oftast får mig att skratta, fast jag inte tror att jag kan. Sen skulle jag inte klara mig utan mina vänner heller. Dom hjälper så sjukt mycket.

Anonym:
1. Någon du ogillar i din klass?
2. Någon du har kommit ganska nära?
3. Hur sminkar du dig?
4. Ditt favorit outfit?

Svar: 1. Nej, tycker det är en dum fråga då jag knappt känner några i klassen. Jag tycker om alla. Och även om jag inte skulle göra det skulle jag inte precis skriva ut namnen här.
2. Nej jag tror inte det. Jag tar dagen som den kommer och typ hänger med olika personer varje dag. Vilket gör att jag kanske inte blir så beroende av en speciell person heller, vilket jag tycker är bra. Så nej jag har nog inte kommit någon ganska nära, synd nog. Men det kommer väl!
3. Har svarat på den frågan längre upp.
4. Jag har nog ingen speciell outfit, sätter på mig det jag tycker är skönt. Har ingen speciell "stil" heller. 

Anna:
om du bara fick äta en enda maträtt i resten av ditt liv, vilken skulle det vara? ;)
Svar: men åh, svårt val! Skulle ju tröttna efter ett tag. Så jag vet faktiskt inte! ;)

Jennifer:
Hej! jättefin blogg:)
eftersom du har en blogg tillsammns med en till brud, Frida, är det din bästa vän?
bråkar ni någon gång om bloggen? för jag o min bästa vän funderar på att starta en blogg tillsammans men jag vill förstöra vår vänskap, känner du någon skillanad på eran vänskap? vill inte att jag o hon ska börja bråka mer lixom:P
KRAM

Svar: Hej! Först och främst, tack så mycket! :)
Ja, Frida är min bästa vän. Vi bråkar inte så mycket om bloggen. Jag har ingen stor lust och sitta och ta upp vad vi bråkar om och inte bråkar om, hur ofta å så. Men nej vi bråkar inte om bloggen. Jag har sagt någon gång när jag har varit lite små förbannad att jag inte vill blogga här nå mer, men det går väl oftast över dagen efter. Så jag tycker att om båda ni vill göra en blogg tillsammans så ska ni göra det! Jag kan tyvärr inte svara på om ni kommer bråka över bloggen eller inte, för det är väl olika från personer till personer. Men det är iallafall inte värt att bråka med sin bästavän över en blogg. Lägg ner den då istället. Så ni inte riskerar hela eran vänskap på en blogg. Inte värt det! Testa och gör en så får ni ser hur det går helt enkelt. Kram.

Anonym:
Vad har du för mobil?
Är den bra? Är det android market på den?

Svar: Kanske fel dag för mig att svara på en fråga om min mobil då den har krånglat nu i 2 dagar. Så jag får damp på den och var väldigt nära på att slänga den i asfalten igår.. Men iallafall, har en Sony Ericsson Xperia. Den är bra. Tills nu när den stänger av sig minst 5 gånger om dagen, den går inte att ladda (fast är troligtvis fel på min laddare, men ändå) Men ja annars har den varit bra. Man gör ju uppdateringar ibland och nu börjar den likna en Iphone lite, hehe. Man kan göra nya saker och typ så. Så den är helt okej för mig. Ja det är Android Market på den.


min älskade föredetta klass, ni kommer alltid att vara den bästa.♥


Frida


Testade och göra en sminkvideo till er och hoppas ni tycker om den! tänkte göra en senare också, när jag gör mina ögon, ögonbryn och läppar. Men här får ni iallafall "basen"!


-blir lite fail i videon men det får ni leva med!

Frida


01 –
en låt som går på repeat i dina högtalare just nu
02 – en låt som gör dig glad
03 – en låt som påminner dig om någon
04 – en låt som påminner dig om en speciell plats
05 – en låt som du kan hela texten till
06 – en låt som gör dig taggad innan fest
07 – en låt du gillar att dansa till
08 – en låt som du önskar att du fick höra på radio
09 – en låt du lyssnar på när du vill tänka
10 – en låt du hörde för flera år sedan men aldrig kan tröttna på
11 – en låt från ditt favoritalbum
12 – en låt som får dig att somna
13 – en låt som ingen tror att du skulle älska
14 – en låt som beskriver dig
15 – en låt du brukade älska men nu hatar
16 – en låt du lyssnar på när du är arg
17 – en låt du lyssnar på när du är lycklig
18 – en låt du lyssnar på när du är ledsen
19 – en låt du lyssnar på när du tränar
20 – en låt du vill ha på din begravning
21 – en låt som får dig att skratta
22 – en låt du vill kunna spela på instrument
23 – din favoritlåt från den här tiden förra året

Tog den här från min fina vän Saga! länk på hennes blogg HÄR !!
hoppas det var okej!

Ida

Har setat nu ett tag och svarat på frågorna från frågestunden, men dom kommer inte upp förns imorgon tror jag. Den här dagen har vart skön, har bara varit hemma och tagit det lugnt, kändes att det behövdes den här helgen, även om jag gärna hade hittat på något kul. Men fredagens äventyr fick räcka för hela helgen. Var till Falun med pappa och tvättade bilen typ nästan precis när jag hade vaknat. Vid 5 eller nångång följde jag med pappa och skjutsade mamma & co till Leksand. Där dom fuskisarna skulle få se Brolle :(

Ska iallafall snart ta och fixa mig för natten, sen lägga mig i sängen och läsa lite Medicin och min braiga bok! Har prov på Måndag igen, jag måste klara det här... Aja imorgon är det dans som gäller och sen måste jag plugga. Men svaren kommer iallafall upp. Hejdå!

Frida

I miss my best friend.


Ida

ÖVERRASKNINGEN! Detta gjorde jag och Emma igår, hihi wie! Det är så grymt snyggt, men gör ont. Ska man vara fin får man lida pin!


:)))

(och ja, jag tror den är sne, eller så är det bara jag som ser det.)

RSS 2.0