·•Ida•·

Valborg idag. Och de ska självklart firas! Som jag skrivit ett antal gånger, och planerna har ändrats igen, hahaha! Jag och Frida startar kvällen hos mig med grillning och så som det var planerat från början, och sen drar vi ut på äventyr, inte en blekaste vart vi ska dra, men det visar sig! :) Håller alla fingrar och tår för att vädret blir skapligt fint iallafall!

Vi hör kanske av oss senare, Frida kommer hit runt 4, och sen gör vi oss väl i ordning och så sen startar mamma och pappa grillen och drar härifrån, så ska vi väl typ dunka musik och ha de trevligt innan vi går nån annanstans :)
Outfit kanske kommer också, nu ska jag dra mig, herå!


·•Frida•·



Fyfan roligaste ever! haha gud tror jag dör!

·•Ida•·


Har gråtit alldeles för många tårar... och nu snart kryper jag ner i sängen och sover!

·•Ida•·

Har precis blivit klar med diskningen som bestod av en aning mycke disk! Har ju somsagt gjort tre-rätters middag idag, och guud va mumsigt det blev! Stolt över mig själv faktiskt ^^

Ikväll vet jag inte vad som händer, får se om jag blir hemma eller inte, de visar sig! Planerna för i morgon ändrades lite när det visade sig att mamma och pappa skulle vara hemma, och han som dom skulle till (min morbror) kommer hit istället, så nu vet inte jag och frida var vi ska vara, hehe..

Aja, puss på er!


·•Frida•·



Adrian Lux - Teenage Crime


Ganska grym video! Fast den talar lite för sig själv också!
Bästa låten som finns iallafall!
Grym!


·•Ida•·

Musiken är på max och solen skiner! Kan livet vara bättre nu? Tror faktiskt inte det!!

Har alldeles nyss kommit ut ur duschen, och ska strax ta och sminka mig, för snart kommer pappa hem och då följer jag med han till rättvik, tror han skulle på systemet, bara för att jag inte har nåt att göra så följer jag med, ska göra tre-rätters middag idag lite senare också, får se hur det går! haha..

Och i morgon är det Valborg och då smäller det, gud så jag längtar!^^
Kvällen börjar antagligen hemma hos mig, jag och frida ska grilla och äta mumsig mat, sen får vi se vart kvällen tar oss, det blir nog bra iallafall! :)

Nej nu måste jag sminka mig innan pappa kommer, puss!

·•Ida•·

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close


Världens vackraste låt, så jäkla fin text!♥


·•Frida•·



Det bästa som finns är sånhär musik!
njut och lyssna på min älskade party/house lista!

länk:
--> Party/House <--



Great shit!


·•Ida•·


Hittade dom här snygga klänningarna, och funderar på en av dom till skolavslutningen!
Hittade den vita i affären igår på stan, och kikade på hemsidan om dom hade några andra färger, och hittade denna underbara aprikos- färgade, blev helt förälskad i den, så ska nog tjata lite på mamma och sen se till att den blir min! så grymt söt!

·•Frida•·



1. Min iPhone!
Helt klart! det bästa köp jag gjort i hela mitt liv! Varenda öre är den värd.
Kan nog inte förklara min kärlek till den!
Allt är liksom bra med den! ljud, kameran, enkel att förstå! Så alla ni som vill ha en iPhone så köp 4:an!!


2. Min säng!
Alla älskar väl sin säng? så vad mer kan man säga? Illafall den bästa möbeln i mitt rum, den är 120cm bred? Mysig är den också! ;)

3. Mina ringar!
Ja har ju mina ringar på mig nästan hela tiden! Gillar alla slags ringar tjocka, stora, glansiga osv! Jag använder oftast stora ringar! Här har ni mina favoriter!:


övreraden:
1. En ring som är köpt på H&M för ett tag sen, nog den jag använder mest!
2. En ring med en blomma på. Köpt i London på min favorit affär där! skit snygg enligt mig!
3. En döskalle ring! Tyvärr har jag använt den för mycket så den tappat den silvriga färgen! Köpt på ur och penn!
4. Hehe min systers ring! Men snor den ibland ;) super fin från Gina Tricot!

Nedreraden:
1. Korsringen jag köpte i går! As snygg! hihi köpte den sista till och med! från Gina Tricot!
2. En tumring! grym! Ingen aning ifrån vart!
3. Min och Idas "gift"ring! Den påminner mig om när vi träffa varandra och vi blev såhär bra vänner som vi är idag!

·•Ida•·

Usch va de här inte är roligt längre! Har inte en blekaste aning om vart jag och frida ska vara på Valborg, och det börjar ju närma sig, bara för att en viss person dissade oss (haha...) så kanske vi inte har nånstans att vara, men det visar sig, och kvällen kommer iallafall börja hemma hos mig med grillning och mys!

Just nu ligger jag i min säng igen, som jag alltid gör när jag är ensam, hehehe. Frida åkte nyss hem för att käka, men ska sedan hem till en annan och det resulterar alltså i att jag blir hemma ikväll också, rätt skönt det, för huvudet vill inte samarbeta med mig idag heller, tror jag ska ta en dusch eller nåt och sen kanske kika nån film, blir säkert inte alls så som jag planerar, men vi får se vad jag hittar på!

Förresten, vad ska Ni göra på Valborg?


·•Frida•·

            

Eller gårdagens köp!


Trosor, 3 för 149:-!


Ring, 79:-!

·•Ida•·

Frida åkte hem för ett tag sen, så jag hoppade in i duschen direkt när hon hade åkt, behövligt!
Dagen har varit stressig och nu har jag huvudvärk och är allmänt trött! Tror jag ska skära upp en mango och lägga mig i sängen och kika på någon bra serie eller film! Lät bra de tyckte jag, blir hemma hela kvällen, kan vara skönt det också :)

hör av mig senare kanske!


·•Frida•·

Halloj! Nu är vi hemma igen efter en lång dag i Falun. Där gick vi runt och kika lite, träffa en vän och var till nya Max. Så det var väldigt trevligt, hade iallafall kul där och solen var framme så då blir man ju på ännu bättre humör!
Ikväll så vet jag inte alls vad jag ska göra, var meningen att jag skulle träffa en vän till mig men blir nog inte så för jag kom hem så sent osv..

Nu är det bara 3 DAGAR KVAR... tills sista april! gud så jag längtar!



Vi hörs!

·•Ida•·

Sitter just nu i sängen med frida på golvet, haha nej men hon ligger på en madrass på golvet med min söta hund och låter som jag vet inte vad.. haha!

Snart ska vi väl dra oss ner och käka lite frukost, sen göra oss i ordning och runt 13.20 åker vi in till stan, max och rusta står på listan, och sen träffa en saknad vän till frida! hihi blir nog bra de, vet inte riktigt när vi kommer hem, men det visar sig! Och ett + i kanten är ju att solen är framme igen, jippi!!! :)))


·•Ida•·

Får väl lov att lägga upp bikinin eftersom de va vissa som gnällde om att jag inte lagt upp den än!
Så här kommer den:

Bikini överdel & underdel 79 kr/st

Lördag:

Tröja 99:-

Idag:


Två likadana t-shirts 79 kr/st REA

Chinos 249:-

Skor till dansen 129:-

·•Ida•·

Hemma igen.. har varit ute på vift hela dagen, först blev jag väckt av mamma som frågade om jag vill följa med till falun, fick lite saker där som det kommer bild på snart! sen när vi kom hem åkte vi direkt till sågmyra och jag klippte mig, syns dock ingen skillnad, men det slitna är borta och det är skönt iallafall! :)

Och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, grillat idag, mums! inget fint väder, men enda dagen mamma va ledig idag så då tvinga jag och min bror på att vi skulle grilla ändå, hihi!!

Ska bara lägga in bilderna på mina nya köp och sen kommer dom upp här!

·•Frida•·



Nu är jag äntligen vaken, eller jag vaknade kanske för ca 1½ timme sedan. Så gick upp och såg detta skit väder?!? vad nu när det var så jäkla varmt igår?
Får hoppas på bättre väder imån.

Har inga planer alls på hur dagen blir, blir väl kanske som igår att träffa Ida om hon vill, och senare på kvällen dra till en! vem vet hur det blir :)

Imån drar jag och Ida in till stan för att köpa lite kläder till sista april som är nu på lördag! Sedan träffa en vän till mig :)
På ta om sista april så börjar jag få lite panik! Vet inte riktigt vart jag ska vara! usch usch orkar inte ens tänka på det!

men nu ska jag nog lägga mig i soffan och käka glass och spela på min älskade iPhone, hihi!

·•Ida•·

Sitter hemma just nu på mitt rum med musik i högtalarna, men ska alldeles strax dra ut igen, har solat lite mer idag på dagen och börjar synas att jag fått färg, det gillar vi!!!
Frida kommer vilken minut som helst nu så då drar vi väl ut och chillar lite, bara de som behövs just nu, när solen fortfarande lyser klockan 8 i april så måste man passa på att vara ute, det känns faktiskt helt fantastiskt just nu! ^^

Hör av mig senare eller i morgon eller nåt, vet att bloggningen är skit tråkig, men va glad för att jag hör av mig iallafall! :)

·•Ida•·

Är medveten om denna sjukt dåliga bloggning.. men faktiskt så är det ju så grymt fint väder ute just nu så de enda man vill göra är ju att vara ute hela dagarna och leva livet!!
Älskar vädret just nu, och då går det inte mycket annat än att älska livet också, hehe .. ;)

Sitter just nu hemma hos Frida vid deras dator medans hon äter, idag har vi väl bara chillat, det som vi är bäst på! Gått runt lite på bjurs, solat, åkt moppe och bara setat ute i solen lite mer, vet inte vad vi ska göra ikväll, om vi kanske särar på oss och då blir jag antagligen hemma med familjen, men vi får se vad kvällen har att erbjuda! :-)

Njut av vädret och puss på er!


·•Frida•·

Skola = dålig bloggning!
det är därför det blivit så dålig bloggning nu på slutet! + så har jag haft annat för mig som att träffa vänner och levt livet utanför bloggen!
Fast det har faktiskt inte hänt nåt i veckan som är intressant att blogga om!


 
Idag är det lördag (fast det känns som söndag) var iallafall in till stan och fixa min klänning med Ida och mamma idag. Sedan gick jag och Ida på stan i några timmar sedan åkte vi hem. Ska nog in till stan på onsdag för att fixa lite kläder till sista april och träffa en väldigt saknad vän till mig!

Fick iallafall med mig ett par kassar med lite saker i!
Så detta fick följa med hem:


Chinos, 100:- REA! fast tror jag fick dom för 50:-


T-shirt (magtröja), 79,50:-!


tyg tröj-bh? (eller va säger man?), 59:-!


Foundation, 245:-!


Nagellack, 55:-/st!

·•Ida•·

Vet att jag sa att jag skulle höra av mig. Men faktiskt så känner jag att skolan måste gå före allt annat just nu, jag tänker kämpa för att komma in på den linje jag vill, och jag vet att det inte är så att det bara är ett prov som det hänger på utan just därför måste jag sätta igång nu, no ska vara inlämnat i morgon (är dock klar), so prov i morgon, 3 bilduppgifter ska vara inlämnade innan 5 maj (tror jag), omprov i spanska måndag efter påsklovet, torsdag v.19 ska hälsoplan vara inlämnad, måste göra 3-rättersmiddag på påsklovet. Så som ni ser så kommer jag nog inte ha så kul varken på påsklovet eller någon annan dag i veckan. Men jag ska försöka ha kul ändå, somsagt, skolan går före allt nu! Känner att jag inte varit så aktiv med det dom senaste veckorna, så nu sätter jag igång, nu när det redan kan vara för sent. Menmen!

Ska strax ta tag i so plugget igen, har setat med det i stort sett hela dagen, och jag hoppas verkligen att det sitter i morgon, så pluggar lite på det till 21.00 när Greys Anatomy börjar, eller kanske inte orkar så länge men tills jag känner att jag kan de..

·•Ida•·

Sitter i sängen med datorn efter en grymt jobbig dag. Jobbig på alla sätt och vis, trött, deppig, och dagen vart ju inte mycket bättre när man får veta att man inte kommit in på den linje man vill gå.

Det är ju det enda jag vill, så kommer jag inte in på grund av 5 jävla poäng! Måste plugga som tusan nu sista tiden som är kvar, jag måste höja mig, för jag måste gå den här linjen, vad annars ska jag göra? Funderar på omvårdnad, verkar ganska kul men helst vill jag ju gå djur, lite annorlunda från alla andra som går t.ex sam och bygg och sånt.. Menmen, pluggar jag järnet nu sista kanske vi kan hålla tummarna att det går bra!

Ska nog snart ta och krypa ner i sängen och få lite skönhetssömn, rätt jobbig dag i morgon, men jag överlever nog den också när man kan trösta sig med att det bara är 2 dagar kvar till PÅSKLOV!!!
Jag hör av mig i morgon innan skolan eller efter, vi får se!


·•Frida•·

"I hurt myself today
to see if I still feel.
I focus on the pain,
the only thing thats real.

The needle tears a hole;
the old familiar sting,
try to kill it all away,
but I remember everything.

what have I become,
my sweetest friend?
Everyone I know,
goes away in the end


and you could have it all:
my empire of dirt,
I will let you down,
I will make you hurt.

I wear this crown of thorns
upon my liars chair:
full of broken thoughts,
I cannot repair
.

Beneath the stains of time,
the feelings dissapear.
You are someone else,
I am still right here.

What have I become,
my sweetest friend?
Everyone I know,
goes away in the end,

and you could have it all:
my empire of dirt.
I will let you down,
I will make you hurt.

If I could start again,
a million miles away
,
I will keep myself,
I would find a way"


·•Ida•·

Hahahahaha måste bara ta upp den här roligt löjliga fråga, eller vad det nu ska va..

Anonym
om ·•Ida•·:
haha, sliten ? tycker du att vi ska tro att du dricker så mycket på helgerna ? knappast, 2 cider sen ligger du ;)

Svar: Det jag menade med att jag va sliten var faktiskt att jag inte hade sovit så mycke, så jag va trött, trodde du/ni fattade det, men nejnej här måste man förklara allt så utförligt som möjligt.. ;-) HAHA skrattretande tycker jag. Och hur vet du hur mycke jag dricker på helgerna? Och vafan har du med det att göra överhuvudtaget?! Kanske skulle varit bra att våga gå ut med ditt namn också så vi kunde ta de så istället, det här kändes ju Lite löjligt!! Så vill du ha klart för dig hur de är egentligen kanske du ska våga stå för vad du skriver och visa vad du heter. Haha ni är så söta så, tack å hej!

·•Ida•·

Tjenare!

Slänger in ett litet inlägg innan skolan, är lagomt trött fast jag har sovit hur bra som helst, men skoldagen ska jag nog klara av iallafall! Måndagar är ju inte jobbiga.. hehe.

Efter skolan vet jag inte vad som händer, får se helt enkelt, skönt att bara vara ute och göra något när det är såhär fint väder, solen lyser redan nu, underbart!

Nu måste jag ner och käka nån macka, om min mage vill tillåta det annars blir det Tv:n.

lite sådär lagomt trött och sliten!

·•Ida•·

Bara för att jag har så grymt tråkigt!

10 favoriter:
Färg: GUL!
Mat: grillat bla.
Band: inte en aning!
Film: vet ej!
Bok: Hungerspelen
Sport: Dans
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag!!!
Glassmak: choklad!
Tid på dygnet: hm.. 

9 för tillfället:
Humör: lycklig!
Smak: hm, ingen alls!
Kläder: mjukisar, linne, tröja å underkläder. 
Bakgrund: huh?
Nagellack: svart.
Tid: 19.54
Omgivning: mitt rum
Irritationsobjekt: att de är dött överallt, vilket resulterar i, inget att göra..

8 första:
Bästa vän:
Maja
Skype namn: vet ej
Husdjur: katt
Piercing: öronen
Förälskelske: vvet ej
Musik: inte en aning...??
Bil: ?
Kyss: don't remember!

7 senaste:
Cigarett
: -
Mat: Tacos
Dryck: påskmust.
Biltur: idag
Kyss: vet inte!
Spelad låt: wonderwall - oasis
TV-program: 112 - på liv och död

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
nope
Brutit mot lagen: haha, har jag nog ;p
Blivit arresterad:
Badat naken: aaa
Varit med på TV: ja, mina fötter! HAHA
Kysst någon du inte känner: näj

5 nej tack:
Kläder:
-
Mat: typ.. äcklig ;-)
Musik: -
Dryck: mjölk!
Personlighetsdrag: idioter.. 

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
lekte med bästavän!
Du kan höra just nu: music!
Du inte kan leva utan: min underbara Frida!
Du gör när du har tråkigt: typ dör i sängen...

3 personer:
Du kan berätta allt för:
Frida.
Du tycker om: hunden, frida å en till, hihi!
Du hatar: de tänker jag inte säga :D

2 val:
Kaffe eller te:
Te helt klart!
Vår eller höst: vår

1 önskan: hm, jani :-)

·•Frida•·


  ___________________
 | Cary Brothers – Ride |  <-- länk

You are everything I wanted
The scars of all I'll ever know

If I told you you were right would you take my hand tonight
If I told you the reasons why would you leave your life and ride
Ride

You saw all my pieces broken
This darkness I could never show

If I told you you were right would you take my hand tonight
If I told you the reasons why would you leave your life and ride
Ride, Ride, Ride

Oh, Oh, Oh, Oh, Oh, Oh

·•Frida•·

back on track!

Blir grymt dålig bloggning av mig nu för tiden! Sorru för det!
Aja klockan är 12.37 och jag vakna väl för ca två timmar sen! Just nu sitter jag vid min älskade dator. Igår blev det inte precis en kväll jag trodde från början, trodde jag skulle vara hemma med film och gotta mig men så blev det icke! Drog till en vän till mig och ida så vi var där hela kvällen till ca 1 då vi gick hem igenom Bjurs, lite småstadsliv sådär ;)

Idag har jag inga planer alls, tanken var att jag, mamma och ida skulle åka in med min balklänning och fixa upp den men dom hade inte tid så vi sket i det! Men iallafall så blir det hemma dag idag, ska iväg nån gång på dagen och hämta moppen! Så blir nog rätt chill!

Sen för jätte länge sen fick vi en kommentar här på bloggen om att vi ska göra ett inlägg vad våra musiksamker är! Så tänkte att jag kunde gör det till er!

See yah!


sött

·•Ida•·

Jajaja jag vet att bloggningen suger just nu. Men nu när våren är här och så, så känns det bara som att man vill leva livet och hitta på så mycket roligt som helst!!! :-)

Igår vart det en kväll hemma hos en kompis till mig och frida, lite grillning, dricka och rätt chill! Grymt bra kväll tycker jag iallafall, så därför sög bloggningen, men tack till er som gjorde kvällen!
Idag var det meningen att jag och Frida skulle till stan, men eftersom dom stänger 4 så kändes det ganska onödigt att åka dit nu, hehe, så vi får helt enkelt se vad den här dagen har att erbjuda, hoppas på något skoj iallafall!

Jag hör väl av mig senare, om jag inte drar ut på något vill säga, pusshej!

·•Ida•·


Born this way - Lady Gaga

·•Ida•·




There are many things that I would
Like to say to you
But I don't know how
Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?

·•Ida•·


·•Frida•·



Rebecca & Fiona - Bullets

"Don't make me bring you back were the start
You can run but you won't come far
Don't let me show you how with your are
Hurts like bullets between these walls.

Hurts like bullets between these walls
seen less with powder drippin' of the led
angels in my snow breathing at the end.
 

Don't make me bring you back were the start
You can run but you won't come far
Don't let me show you how with your are
Hurts like bullets between these walls"


·•Frida•·

   

                  
               

·•Ida•·

Usch va tråkig våran blogg är just nu! Men skolan är rätt mycke nu, och inte är man hemma alla dagar i veckan heller, så det är så det är helt enkelt.

Vet heller inte vad felet är med mig just nu, humöret är inte på topp, har ingen anledning till varför, och just nu så mår jag uselt dåligt! Huvudet värker, och ja somsagt vet inte vad felet är, men ska inte klaga, så dåligt är det ändå inte.. :-) Ska alldeles strax hoppa in i duschen för att fräscha upp mig lite, behövs verkligen just nu!
Och sen tyckte jag att jag förtjänade något gott att mumsa på eftersom jag mår sisådär och sen för att man förtjänar sånt ibland, hehe får se om jag tar och bakar något eller så!
Sätter väl på några avsnitt Lost till klockan slår 21.00 då det äntligen är Greys Anatomy!

Nej men vi hörs hej!


·•Frida•·



Ja som jag sa förut är extremt ledsen för min usla bloggning! Men nu är jag tillbaka med ett inlägg, bra va? ;)
Just nu sitter jag vid daton (som vanligt) och har inget för mig alls kikade på BB och käka glass så det var väldigt mys!

Idag har min dag varit lite upp och ner för inget har gått som jag ville så det var drykt. Iallafall så vakna jag som vanligt runt 7 sedan gick jag upp och ta mobilen med mig och den bara slutar fungera? Köpte faktiskt en iPhone 4 i lördags, och den höll i 5 dagar? aja blev orolig och visste inte var felet var! så lämna den hemma under skoldagen.
Har haft nationella prov i engelska i morse och så, sedan så skrev en till mig på facebook och berätta var felet var med mobilen! Så jag tag moppen hem och hämta den och testade om det funka att gör som den skrev till mig, och det gjorde det!! Så nu är jag på bättre humör!

Aja ska väl snart kanske göra klart hälsoplanen.. så heido!


·•Frida•·

skit dålig bloggning av mig!! Kan inte blogga nu heller så gör kanske en videoinlägg sen eller skriver mer när jag kommer hem! är på riktigt dåligt humör idag också! men vi ses!

·•Ida•·


Do It Like A Dude - Jessie J

·•Ida•·





·•Ida•·

Sitter just nu på Mamma och Pappas dator, orkade inte starta min, hehe..
Frida kommer snart och hämtar mig med moppen, så drar vi till skolan!
Rätt chill dag, måndagar är ganska okej! Så vi får se om det blir nåt inlägg när jag kommer hem, antagligen på mina skor, inviger dom idag! :-D
Nu måste jag dra mig, om jag ska hinna borsta tänderna å så, bye!

·•Ida•·

Tjenatjena!

Ledsen för dålig bloggning från min sida idag, men har inte haft orken. Dans var det idag, som alla andra söndagar. Men kunde inte vara med pga en jäklans magont, menmen jag var med iallafall och kikade!
Fick mina älskade converse idag också, hihi lycklig är jag nu! bild kommer..

Har nyss kollat på Big Brother, och helt klart rätt som åkte ut!!! Patrik.
Nu ska jag väl lägga mig i sängen med min huvudvärk och försöka få lite sömn, för i morgon är det skola igen, inte långt kvar till påsklov nu inte! :-)


bild från igår, hehe..

·•Ida•·



Ledsen att jag inte bloggat så bra, men typ direkt när jag vaknade idag åkte jag med Mamma och Pappa till falun, var till stadium och kollade på skor, och i morgon blir jag ägare till mina älskade gula converse
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, får se vad den har att erbjuda helt enkelt! orkar inte sitta hemma ifall, så får se till att dra ut på nåt :)

(bild i repris)

Hör av mig senare, tror jag iallafall.
Puss!

·•Frida•·



Mikey Mic - Swedish Girls


·•Frida•·



 


·•Ida•·


7. En bild på ditt djur.
(Har ju inte bara ett djur, utan har 5 st! men fick bli en bild på bästa molly!♥)

·•Frida•·



1. Spindlar
Spindlar världens äckligaste djur! Jag har alltid vart rädd för små kryp med långa/äckliga ben som en spindel då! Vet inte riktigt varför jag är så himla rädd som jag är för dom, tror det började när jag var liten och satt och lekte med några leksaker. Jag hade inga byxor på mig och rätt som det var så kryper en sån där "långbenad spingel" över mitt lår och jag blir hur rädd som helst! Det är nog en av äckligaste ögonblicket i mitt liv!

2. Ensamhet
Jag är så rädd för att bli lämnad ensam. Att jag stå där i slutet helt själv, när jag säger ensamhet så menar jag att jag inte kommer ha en enda nära person kvar! Det är något jag aldrig vill uppleva för sånt har hänt förut att jag blivi lämnad ensam! Men nu vet jag att jag har nära vänner! ..och det är det finaste jag har!♥

3. Olyckor/Katastrofer
Sånt här tycker jag är riktigt obehagligt. För man sätt olika slags saker som hänt i världen och är rädd för att det ska hända här t.ex. terrorist attacker, olyckor man är med i. Det som är så obehlagligt är att det kan hända när som helst man är liksom inte förberädd! Usch!

·•Ida•·

Vet att det har varit dålig bloggning idag, men jag förvarnade er faktiskt!

Varit i skolan, vart i Falun, sen vart ute på en liten moppe-tur med Frida, och sen bara varit hemma och tagit det lugnt! Köpte lite i Falun iallafall, bla ett P&L pass, så JIPPIE! nu är det helt klart att det blir Peace And Love i sommar, läääängtar!!! :-D

aja, bilder på det jag har köpt kommer väl någon dag, nu måste jag fixa idrottskläder och så för i morgon, sen måste jag faktiskt gå och krypa ner i min säng, för i morgon hela förmiddagen, vill säga, 08.30 - 11.20 så har vi nationellt prov, och jag är inte taggad alls, just därför jag måste sova nu. så jag blir lite piggare imorgon än vad jag va igår!

Hör kanske av mig i morgon, har inte en blekaste aning om vad som händer en fredag som i morgon, men det visar sig! Puss

·•Ida•·

Vet att det har vart fett sämst bloggning från min sida, men är så grymt otaggad på att blogga just nu!
Livet flyter iallafall på, och känner att allting går före bloggen just nu, har inte vart hemma speciellt mycket idag, så ingen bloggning, och i morgon så ska jag till Falun och typ hämta min balklänning och köpa P&L biljett tror jag! :-) såå... sämst bloggning då också.


·•Frida•·


Sitter just nu i skolan och har Tyska! Hatar verkligen det här språket. Så bloggar medans jag inte har något att göra!
Har haft Engelska och nu är vi inne på andra lektionen, sen är det Matte! Synd nog är jag så jävla hungrig och det är ca 1,5timme kvar till lunch :(

Efter skolan ska jag hem och plugga skulle jag tro, tråkigt men måste verkligen göras!
Aja det blir nog bra!

Sen ska jag nog beställa min älskaden Iphone 4 idag!!! Så den kommer säkert imån eller på fredag då!

Snygg!


·•Frida•·



Ras Cricket - En sång för fred

·•Frida•·



Är moppen famme! Nu har jag och min älskling vart ut lite, skulle ut och känna hur det kändes. Lite läskigt är det med all grus, hoppas iallafall att dom börjar sopa vägarna nu!
Var sjukt skönt att sitta på Gileran igen!
Nu blir det inge mer gå för min del, hehe! ;)



Såhär ser min skönhet ut!

·•Ida•·



Nu drar jag snart till skolan. Måndagar är rätt chill så jag kommer nog att klara mig, hehe! ;-)
Har spanska omprov sista timmen, så vi får väl se hur det går, håller tummarna..

Aja, hejdå. hoppas ni får en bra dag!

·•Ida•·

Är det någon av er läsare som kikar Big Brother egentligen?

Isåfall, vem tycker du ska åka ut idag?
Veckans nominerade är Patrik, Vanessa och Rodney Foto: TV11

·•Ida•·

Herregud vilken trist söndag de va idag då!

Har gått här hemma och nästan fått typ psykbryt eller nåt, usch har haft så himla tråkigt..
Var väl på dans, och vi fick veta vilken låt vi ska dansa till och våra platser, kommer nog bli super dedär :-)
Och sen efter dansen tog jag väl en dusch, kollade lite på Lost, sen har jag pluggat, haft sjukt tråkigt, sett lite mer Lost, pluggat lite mer och haft mycket mer tråkigt.. Hehe men 21.00 börjar Big Brother som är de enda man ser fram emot på söndagar.. hehe!

Nu ska jag plugga lite mer och sen ner och bänka mig framför tv, hörs!

·•Frida•·



Har höga förväntningar över sommaren 2011! Tror det kommer bli en grym sommar!

1. Det som jag längtar mest över är såklart Peace & Love!
Är så sjukt många bra artister som ska dit! Som dessa:
(kommer noh ha en massa mer favosar när jag var där och sett dom)


2. Andra jag längtar efter är solen och bada, vi får bara hoppas på att den visar sig i sommar!
Så sola och bada ska jag göra en massa i sommar!


3. Alla sköna nätter vi ska ha! Värmade kvällar/nättar ute på moppen, grilla och träffa underbart folk!
Ute nätter, here I come!

Sen finns det en hel del mer saker jag ska göra!

Tror att den här sommare kommer bli GRYM!

·•Frida•·

Emma om ·•Ida•·:
Vilka var ni med?
Bra blogg!! :)

SVAR:
Eftersom det verkade vara så intressant om vilka vi var med i fredags så tänkte jag svara lite fort på det. Vi var med två killar från skolan. Jon och Dennis heter killarna!
Hade ju som sagt inga planer på att göra något på fredagen så då frågade dom om vi ville komma och vara med dom, så varför inte?  var iallafall en trevlig fredag!

·•Ida•·


6. En bild på dig och en vän du saknar.



·•Ida•·



Bilder del 1









·•Frida•·



Som Ida skrev så var vi på clash of nation! Så sjukt häftigt!
Fick en massa bilder under dagen också! Så här får ni mina och så visar nog ida sina sen!










Daniel Bodin!

Ni fick ett litet smakprov! synd nog blir bilderna så dåliga när man lägger upp dom:(

·•Frida•·



Haha nu kommer sanningen! JAG HAR INTE FÄRGAT MITT HÅR! ganska många gick på det eftesom jag la ut samma sak på FaceBook och ca 30 personer gillade det! Rätt kul ;)
Så jag har inte färgat och har inte klippt mig!!

Haha som sagt det var 1 April igår;)

·•Ida•·

Clash of nations, fan det grymmaste jag sett någonsin! Så jävla coolt och man kunde inte bli besviken, jag vet fan inte va jag ska säga mer än att det var så JÄVLA GRYMT! ffett värt pengarna!!

Bilder kommer sen, ska typ redigera vissa och sen välja ut några stycken från alla mina 190 bilder..

·•Ida•·

Somsagt som frida skrev så vart det ingen hemmakväll ändå, har spenderat hela kvällen borta! Men nu är jag iallafall hemma och ska väl sitta här ett tag, men sen fixa mig inför natten å så, är ju en dag i morgon (idag) också! :-)
Då drar vi till lugnet, och kameran hänger självklart med, så bilder kommer komma upp!

Nu ska jag kika lite bloggar och såklart älskade FB, puss på er!

·•Frida•·

Blir inte en hemmakväll ändå! Jag och Ida drar snart ner till två vänner :) Får nog ha en bra kväll där, för det finns inget att göra hemma! Men nu ska jag starx dra och möta Ida sen vidare till dom. Herå!

Juste jag färga håret och kloppte mig idag! så himla nöjd!

·•Ida•·



Blir hemma ikväll, hade helst velat ut och göra något, sånt humör idag. Menmen, får väl använda kvällen till att typ plugga eller nåt! Och eftersom jag är hemma så blir det väl kanske några fler inlägg under kvällen! Inga planer annars vad jag ska göra så..

Vi hörs väl!

·•Frida•·






På ryggen står det "Who let the dogs out?"! haha

·•Ida•·


5. En gammal bild på dig själv.
från 2008

·•Frida•·





Snyggt!

RSS 2.0